Najiščekivanija Nintendo Switch igrica u 2023.

Tražiš li igru koju možeš ubaciti u svoj Nintendo Switch, Switch Lite ili OLED Switch? Postoji nekoliko naslova koje jednostavno ne smiješ propustiti. Neka od tih imena su već dobro poznata, a neka su uzbudljiva nova izdanja ili izvrsni portovi. Evo što se pak može očekivati od jednog od najiščekivanijih naslova za Nintendo Switch za 2023. godinu, "The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom".

Ambiciozniji sandbox

Ova igra je odgovor na sva pitanja koja bi se mogla imati o nastavku igre "The Legend of Zelda: Breath of the Wild". Želiš li više raznolikosti neprijatelja? Bolje tamnice? Potpuno neočekivane nove ideje? Ili ti je jednostavno više Hyrulea za istraživanje dovoljno? Ne moraš birati samo jedno jer je odgovor Nintenda na sva ta pitanja ležeran, ali samouvjeren: Naravno.

"The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom" veći je, bogatiji i nekako čak i ambiciozniji sandbox, s kreativnim novim sustavima poput izgradnje vozila, smiješne izrada oružja i obnovljene mape Hyrulea koja zavodi svojom dubinom i dodatno iznosi na vidjelo ono što je originalnu igru učinilo tako zaraznom.

Nastavak ove igre je jedan od najboljih koje možeš pronaći na Nintendo Switchu, a ističe se svojom pričom koja je puno više od tipičnih Zelda zapleta. Iako se radi o zaustavljanju nekog zlikovca (dobrodošao natrag, Ganondorf) i spašavanju princeze Zelde kao i obično, smjer kojim se ova poznata školjka kreće je pomalo divlji, ali na najbolji mogući način. Priča može biti legitimna visoka točka umjesto samo zabavne pozadinske arome koja je većinom bila u "BotW".

 

Pročitajte više