Najnagrađivanija kozmetika u ovomjesečnom BeautyBoxu!

Foto: Press

Tim BeautyBoxa ne posustaje ni u novoj godini. Za prvu ovogodišnju kutijicu sreće osigurali su samo vrhunske proizvode. Osim što će se u siječanjskoj BeautyBoxici naći najnovija hijaluronska krema na tržištu, stiže i proizvod brenda čija je kozmetika najnagrađivanija.

Osiguraj si najkvalitetnije beauty proizvode po najpovoljnijoj cijeni!

U siječanjskom BeautyBoxu stiže FULL SIZE proizvod najsuvremenijeg, uglednog i inovativnog brenda NIKEL. Vlastita farmaceutska receptura i 100 % prirodni sastojci tajna su uspjeha i kvalitete proizvoda koje Nikel lansira. Tim BeautyBoxa vodi računa o kvaliteti beauty proizvoda, a Nikelovi su bez štetnih dodataka, podvrgnuti stalnim kontrolama.

Čak 37 zlatnih medalja stiglo je u ruke Nikelu za inovativnu prirodnu kozmetiku. O, da! I ti želiš njegovati lice nagrađivanom kozmetikom. BeautyBox ti to omogućuje uz ogromnu uštedu!

Klikni na www.beautybox.hr i ugrabi svoju kutijicu sreće.

Osim što je vrijednost proizvoda u kutijici sreće čak četiri puta veća od plaćene cijene, UŠTEDI i na dostavi. Cijena dostave za prvu kutijicu iznosi 25 kuna, a za svaku dodatnu u istoj narudžbi simboličnih pet. Uz ovakvu kupovinu ostaje ti dovoljno i za novi friz i za kavu.

Jesmo li ti rekli da u kutijici sreće stiže čak OSAM proizvoda, od čega pet FULL SIZE?! Ne čekaj predugo jer je ostalo još jako malo dostupnih kutijica. Ugrabi svoju sreću!

Pročitajte više