Najpopularniji oglas tjedna: Ako i vi imate ove kovanice, možete fino zaraditi

Foto: Index Oglasi

SVAKI ponedjeljak za vas izdvajamo neke od najzanimljivijih i najgledanijih oglasa iz proteklog tjedna. Index Oglasi rastu iz dana u dan i imamo priliku predstaviti vam sve više atraktivnih oglasa.

Ovoga puta u našem izboru najpopularnijih oglasa tjedna imamo tri automobila, jednu nevjerojatno povoljnu kuću u Sisačko-moslavačkoj županiji i jedan zanimljiv kolekcionarski oglas. Super žestoki i izvrsno očuvani Audi RS5, lijepo sređeni Golf III i prekrasni BMW serije 3 su skupili najviše pogleda u kategoriji osobnih automobila, a kod nekretnina je vašu pažnju privukla kuća koja se prodaje daleko ispod realne tržišne vrijednosti. Ipak, jedan oglas se posebno istaknuo, a radi se o oglasu za prodaju kovanica od 25 kuna. Očito je da postoji puno kolekcionara, ali i onih kojima su ove rijetke hrvatske kovanice interesantne.

Provjerite koji su to oglasi ukupno pregledani preko 135 tisuća puta!

5. Audi RS5

Prošli tjedan se na našem oglasniku pojavio ovaj opako dobri automobil i odmah nas je osvojio. RS5 iz 2012. godine prešao je tek 80.000 kilometara i nalazi se u odličnom stanju. Izgleda super atraktivno, a posebno je impresivan pod haubom - pokreće ga 4.2 V8 motor od čak 450 konjskih snaga! Automobil se nalazi u Švicarskoj pa je na cijenu od 38.000 eura potrebno dodati i sve ostale troškove uvoza.

4. Kuća u Gornjoj Vlahinićkoj

Kuća u Gornjoj Vlahinićkoj (stara gradnja s punom opekom) velika je 70 metara kvadratnih, a dolazi s okućnicom od 1.200 kvadrata na kojoj se nalaze stabla jabuke, šljive, oraha itd. Kuća se nalazi uz glavnu cestu, a uz nju prolaze struja, plin, voda i telefon. Prodaje se za samo 5.000 eura i sigurni smo da neće još dugo biti na tržištu, zato požurite.

3. BMW serija 3

Ovaj lijepi BMW-ov 318D primjerak iz 2006. godine je u super stanju, a na navedenu cijenu od 5.000 eura treba platiti i davanja. Auto ima 122 konjske snage, prešao je 260 tisuća kilometara, a dolazi i registriran sve do listopada iduće godine. Vlasnik tvrdi da u prosjeku troši 6 litara goriva na 100 kilometara vožnje, a kao razlog prodaje je naveo kupovinu drugog vozila.

2. VW Golf III

Ovaj automobil prodao se ekspresnom brzinom, a jasno nam je i zašto. Golf III s 2.8 V6 motorom od nevjerojatne 204 konjske snage proizveden je 1997. godine, a novom vlasniku dolazi u dobrom stanju i registriran do svibnja 2018. godine. Oglašivač je za auto tražio 2.350 eura uz napomenu da cijena nije fiksna.

1. Kovanice od 25 kn

Sjećate li se kovanica od 25 kn? Cijeli komplet možete kupiti na našem oglasniku. Ove kovanice su rijetke i nije ih lako pronaći, a pokazalo se da interes za njih itekako postoji. Oglas je pregledan preko 40 tisuća puta, a na Facebooku je objava došla do više od 250 tisuća ljudi. Cijena kompleta od 12 kovanica iznosi 399 kn, a cijena kompleta od 13 kovanica je 499 kn.  

Pročitajte više