Nakon bijesa korisnika vraćen stari dizajn Instagrama

Foto: YouTube/Twitter

NAKON što su korisnici Instagrama napravili kaos na društvenim mrežama zbog posljednjeg updatea koji je potpuno promijenio izgled Instagrama i način pregledavanja najnovijih objava, kompanija je povukla promjene i sve vratila na staro.

Oglasio se i šef Instagrama Adam Mosseri. "Ovo je trebao biti samo mali test koji se slučajno proširio. Sad bi trebalo biti popravljeno. Ako još vidite tu promjenu, samo restartajte aplikaciju. Sretni blagdani!", napisao je Mosseri na Twitteru.

"Sad kad znate da svi mrze tu promjenu ne morate je više ni testirati", "Loše je, jako loše. Nađite novi način prikazivanja reklama", "Testirano je, užasno je, ostavite dizajn na miru", poručili su mu korisnici na Twitteru.

Podsjećamo, Instagram je, sada uklonjenim updateom potpuno promijenio layout i način na koji se pregledavaju nove objave. Umjesto scrollanja gore/dolje, uveli su listanje kroz objave lijevo/desno. Točnije, klasične objave na Instagramu pregledavale su se poput Instagram Storyja, "tapkanjem" ili listanjem u stranu.

Pročitajte više