Nakon dugo vremena u javnosti se pojavila djeca Michaela Jacksona

Foto: Profimedia

DJECA popularno zvanog Kralja popa Michaela Jacksona, Prince (25), Paris (24) i Blanket Jackson (20), nakon dugo vremena snimljeni su u javnosti i to na zajedničkom odmoru na jezeru Tahoe.

Jacksonova djeca se uistinu rijetko pojavljuju u javnosti, ali sada su ih paparazzi snimili na skijanju, zimskim radostima i druženju s prijateljima. Svakako je najveće iznenađenje bilo vidjeti Blanketa kojeg dugo vremena nitko nije vidio i malo tko je uopće znao kako on izgleda.

Najmlađeg Blanketa Jacksonu je rodila surogat majka, a Paris i Princea je dobio s medicinskom sestrom Debbie Rowe. Jackson je djecu odgajao sam uz pomoć osoblja na svom Neverland imanju, a njima je ujedno i ostavio su svoju imovinu, koju je raspodijelio tako da će zadnji dio nasljedstva dobiti tek kad napune 40 godina. U trenucima kada su ostali bez oca, Prince je imao samo 12 godina, Paris 11, a Blanket pet. 

Čime se danas bave?

Jacksonova su djeca samozatajna, Prince uglavnom putuje po svijetu, zanimaju ga motocikli, a aktivan je i na društvenim mrežama te ga zanima showbiznis, ali ipak još nije dio njega. Paris je manekenka, glazbenica i glumica, i nažalost ima turbulentnu prošlost. Priznala je kako je bila ovisna o drogama i da si je nekoliko puta pokušala oduzeti život zbog emocionalne boli koju je proživljavala. 

Što se Blanketa tiče, njega je javnost upoznala kada je imao samo devet mjeseci u onoj traumatičnoj sceni kada ga je Michael Jackson pokazivao s balkona hotela u Berlinu. Prince je potpuno izoliran od medija, nema društvene mreže, ne voli se pojavljivati na javnim okupljanjima i ne zanima ga taj svijet. Do njegove privatnosti držao je i Michael koji ga je prilikom svakog pojavljivanja skrivao od kamera i stavljao mu maske na lice. 

Prince je imao samo 12 godina kada je ostao bez oca, nakon čega ga je odgojila Michaelova obitelj. Za razliku od brojne druge djece slavnih, nije krenuo očevim stopama i priznao je da nije talentiran za ples i pjevanje, ali ga šoubiznis ipak zanima. Blanketa, kojemu je pravo ime Prince Michael Jackson II, nitko godinama nije vidio u javnosti, a poznato je da se bavi očuvanjem okoliša i da je aktivist.

Pročitajte više