Nakon ekskluzivnog intervjua Whitney Houston nazvala Opru lažljivicom!

NAKON što je prošlog tjedna Whitney Houston olakšala dušu u emisiji Opre Winfrey, ovih dana stižu nam potpuno drugačije vijesti. Naime, dvije dive su započele svađu i to odmah nakon snimanja emisije. Kad su se kamere ugasile, Whitney je navodno Opru nazvala lažljivicom, prenosi National Enquirer.

Sve je započelo kada je posrnula glazbena diva odlučila prvi intervju dati vladarici malih ekrana

Sve je, dakle, započelo kada je posrnula glazbena diva odlučila povodom svog povratka na scenu prvi intervju dati vladarici malih ekrana. U njemu je iznijela sve pojedinosti o onome lošem što se dešavalo u njezinom odnosu s Bobbyjem Brownom. Tada je još jednom potvrdila kako su ona i njen bivši suprug svakodnevno konzumirali razne opijate, što je loše djelovalo na njezinu karijeru te je optužila Bobbyja za propast blistave karijere.

Osim droge, navela je i psihičko i fizičko maltretiranje kao faktore koji su je uništili do kraja. Spas je tada našla u svojoj majci koja ju je prisilila da se prijavi na rehabilitaciju i u konačnici razvede od Bobbyja. Nitko nije primijetio tenzije među dvije dive, već naprotiv, Oprah je vrlo ležerno intervjuirala posrnulu zvijezdu.

No, izgleda da tenzije među njima traju već godinama. Whitney navodno nikada neće zaboraviti da joj je Oprah, kad je pala na dno, okrenula leđa. I sada je došao trenutak u kojem je Oprah trebala nju. Gledanost Oprah Showa je naglo pala, a Whitney se pojavila kao ekskluziva. I iako su se u nekim trenucima Diane Sawyer i Barbara Walters činile kao bolje opcije, Oprah je opet pobijedila. I to iz razloga koji nije baš laskav.

"Oprina popularnost i gledanost padaju i navodno bi za dobar intervju napravila sve"

Iako Oprah radi intervjue koji i nisu baš najkvalitetniji, Whitney je iz nepoznatih razloga ekskluzivu ipak odlučila dati baš njoj. Osim toga, priča se da Oprah nikada ne želi intervjuirati nikoga tko joj se ne "uvlači" te da je upravo to jedan od razloga njihove svađe jer Whitney nije ulizica.

"Oprina popularnost i gledanost padaju i navodno bi za dobar intervju napravila sve", tvrdi njoj blizak izvor. Izigravajući primadonu, Oprah zasigurno neće vratiti status dive, jednako kao što to neće niti povratnica Whitney. Hoće li im pomoći međusobna borba, ne znamo, ali vrijeme će pokazati.

Pročitajte više