Nakon koncerta u Splitu, tour menadžer Ladytrona dobio otkaz!

SVEGA nekoliko dana od nastupa britanske new wave senzacije Ladytron u Splitu, u sklopu Atlantis Summer Challengea, tour menadžer benda je dobio otkaz. Uzrok otkaza mogao bi ležati upravo u propustima koji su se dogodili prošle subote.

"Koncert benda Ladytron na tvrđavi Gripe kasnio je puna dva sata zbog više propusta tima koji prati Ladytron. Agencija zadužena za booking banda organizatorima je dostavila tri godine star popis opreme potrebne za koncert, kojeg bend od snimanja novog albuma ne koristi, a potom tu grešku nije primijetio ni tour menadžer koji je potvrdio popis nabavljene opreme od strane organizatora. Propusti su doveli tonca i tehničare benda u nezavidan položaj jer je cijeli stage trebalo presložiti, ali i organizatore jer je trebalo nabaviti nove dijelove opreme, te se u jednom trenu činilo da koncerta neće ni biti. Uz veliki napor se ipak pronašlo rješenje modela potrebnog za održavanje koncerta, no nažalost sa velikim kašnjenjem. Po povratku u Veliku Britaniju tour menadžer benda je dobio otkaz, da li zbog propusta u Splitu ili je to samo kap koja ja prelila čašu nećemo saznati, a članovi benda su oduševljeni Splitom i nadaju se neposlovnom povratku kako bi se mogli zadržati. Još jedan put se ispričavamo svima koji su čekali pred tvrđavom Gripe dva sata i nadamo se da ćete naći razumijevanja za propust koji organizatori jednostavno nisu imali pod kontrolom. Tko radi taj i griješi", rekao je jedan od organizatora Atlantis Summer Challengea, Joško Perković iz Udruge Atlantis Split.

Perković je medijima dostavio i poruku koju je, kako kaže, dobio od glavnog menadžera Ladytrona, Carla: "Ladytron vam želi zahvaliti za show u Splitu. Znam da je bio nekih tehničkih problema... nekad se takve stvari događaju, nije vaša krivica... Samo velika pogreška jednog od naših bivših zaposlenika. Nadam se da je festival dobro prošao, bend je jako sretan što je bio dio toga".

Pročitajte više