Nakon objave slovenske pjevačice da ga je financirala, oglasio se Ivan Herceg

Foto: Instagram

NAKON što je slovenska pjevačica Nina Donelli odgovorila na njegove priče da nikad nisu bili zajedno i objavila da joj "ne treba partner kojeg će financirati", on nije dugo čekao da joj odgovori. 

Objavio je fotku iz austrijskog Hallstatta i uz nju napisao: 

"Nikakva osoba željna medijske pažnje s kojom sam dva puta sjedio za stolom u povećem društvu uz prevoditelja, a bome ni određeni novinari koji jedva čekaju da imaju što pisati o nebitnim stvarima neće mi pokvariti ovaj bajkoviti Hallstatt."

Fanovi su mu u komentarima uglavnom slali poruke podrške, ali jedan pratitelj nije izdržao da ga ne upita: 

"A što se vi, gospodine Herceg, toliko ložite na novinske članke. Pa ko da se o drugih 7382 poznatih osoba ne piše sve i svašta."
Herceg se, inače s Ninom Donelli, za koju sad tvrdi da nikad nisu bili zajedno, još ovog ljeta držao za ruke, a nakon što je objavio da nikad nisu bili u vezi ona mu je oštro odgovorila.

"Već dva dana mi telefon ne prestaje zvoniti od poziva brojnih novinara i upita o mojem odnosu s poštovanim gospodičićem Ivanom Hercegom. Mogu samo kazati da ja kao djevojka s 21 godinom ne trebam partnera od 38 godina kojeg ću ja financirati i brinuti se o njemu. I to je sve što ću reći na ovu temu! Vidimo se i uživamo na mojim brojnim koncertima ovih dana", napisala je Nina.   

Pročitajte više