Nakon operacije javio se dečko srpske voditeljice: "Najteže je prošlo"

Foto: Instagram

NOVINAR crne kronike na srpskom Pinku Mladen Mijatović, dečko voditeljice Dee Đurđević, prvi put u karijeri nije mogao otići na mjesto nesreće. Riječ je o prometnoj nesreći u kojoj je njegovoj kolegici i djevojci Dei autobus otkinuo ruku

"Čuo sam se s njom, nismo se još uvijek vidjeli. Zaista moram reći da je policija odlično obavila posao, da liječnici to isto čine i da se nadamo da će sve biti u najboljem redu. Hitna pomoć ju je prevezla u VMA", otkrio je Mijatović novinarima Blica ubrzo nakon nesreće. 

Vidio je prije operacije

Nakon što su joj liječnici uspjeli prišiti ruku zahvalio se policiji, hitnoj pomoći i liječnicima, te je Blicu otkrio da je Deu vidio prije, ali ne i poslije operacije. 

"Najteže je prošlo, optimist sam i vjerujem da će sve u najskorijem periodu biti u redu i da će se brzo vratiti na televizijske ekrane", rekao je on. 

Deine kolege na Pink televiziji također je njena nesreća jako potresla. Voditeljica Jovana Joksimović je zaplakala u eteru, a kolega s kojim Dea vodi jutarnji program Predrag Sarapa također se nije pojavio na radnom mjestu. 

"Trebali smo voditi program. Vidio sam je na licu mjesta. Ići ću u bolnicu, ali ona je sad u operacijskoj sali. Nemam snage bilo što više reći, razumijte me", rekao je Sarapa za Blic

U trenutku nesreće bili su na telefonu

Sarapa je, kako za Blic tvrdi anonimni izvor, navodno s Deom bio na telefonskoj vezi u trenutku kad se dogodila nesreća. 

"Izašla je kako bi provjerila što se dogodilo. Onda je nazvala Sarapu i rekla mu da će kasniti na posao, objasnila mu što se dogodilo i zamolila da emisiju počnu bez nje. U tom trenu je naletio autobus i udario je. Ona je vrisnula", tvrdi izvor. 

Pročitajte više