Nakon prekida s 14 godina starijim redateljem Dua Lipa ljubi britanskog glumca

Foto: EPA/Profimedia

DUA LIPA (28) nakon prekida s redateljem Romainom Gavrasom (42) ponovno ljubi.

Pjevačica je u vezi s britanskim glumcem Callumom Turnerom (33), piše Page Six. Šuškanja o njihovoj vezi počela su kad se par zajedno pojavio na zabavi u Los Angelesu koja je uslijedila nakon premijere ratne serije Masters of The Air. 

"To je nova veza, ali ludi su jedno za drugim. Ona je bila na premijeri kako bi mu pružila podršku", otkrio je naposljetku izvor blizak paru.

Callum Turner trenutno glumi i u filmu Georgea Clooneyja - The Boys in the Boat. Poznat je i po ulogama Tezeja Skamandera u Fantastičnim zvijerima: Grindelwaldovi zločini i Fantastične zvijeri: Tajne Dumbledorea, Billa Rohana u Queen and Country, Elia u E4 seriji Glue i Shauna Emeryja u BBC One seriji The Capture.

Ranije je bio u vezi s 35-godišnjom glumicom Vanessom Kirby, koja je glumila princezu Margaret u Netflixovoj seriji Kruna od 2016. do 2017. godine. 

Podsjećamo, da je Dua Lipa prekinula sa slavnim redateljem saznalo se krajem prošle godine. Slavna pjevačica potvrdila je da hoda s Romainom, bivšim dečkom Rite Ore, još u ožujku prošle godine kada su ih fotografirali kako idu zajedno kući s revije Saint Laurenta na pariškom Tjednu mode.

"Dua i Romain su razišli svoje puteve nakon ljeta ljubavi. Roman je smatrao Duu radoholičarkom, ali ona ne namjerava usporiti ni zbog čega ni zbog koga", rekao je izvor pa dodao kako se pjevačica želi fokusirati isključivo na svoju glazbu.

Pročitajte više