Nakon prekida s Harryjem Stylesom, Olivia Wilde snimljena u zagrljaju s bivšim dečkom

Foto: Profimedia/EPA

IZGLEDA da su Olivia Wilde i Jason Sudeikis zakopali ratne sjekire. Redateljica i glumac ovog vikenda snimljeni su u Los Angelesu, a sudeći po fotografijama, u dobrim su odnosima. 

Olivia i Jason razgovarali su na parkiralištu, a na kraju razgovora su se zagrlili. 

Buran prekid

Inače, Jason i Olivia razišli su se nakon što su sedam godina bili zaručeni. Njihov prekid bio je obilježen incidentima, pa je tako Oliviji tijekom govora na CinemaConu u Las Vegasu uručena tajanstvena omotnica s oznakom "osobno i povjerljivo". Ispostavilo se da je riječ o pravnim dokumentima koje joj je poslao Jason, a odnosili su se na skrbništvo nad njihovo dvoje djece.

Donedavno je Olivia bila u vezi sa Stylesom

Nakon njihovog prekida, Olivia je bila s glazbenikom Harryjem Stylesom. Zajedno su radili na filmu Don't Worry Darling. Medijski napisi sugerirali su i da je započela vezu s Harryjem dok je još bila u vezi s Jasonom.

Međutim, u studenom prošle godine objavljeno je da su Harry i Olivia prekinuli nakon dvije godine veze. "On je još uvijek na turneji i sada ide u inozemstvo. Ona je pak usredotočena na svoju djecu i svoj posao u LA-u. To je bila vrlo prijateljska odluka. I dalje su vrlo bliski prijatelji", rekao je tada izvor za People. Prijatelj para dodao je da "trenutno imaju različite životne prioritete".

Pročitajte više