Nakon punih šest godina ponovno se okupljaju Divasice?

MAJA VUČIĆ, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac i Martina Štritof, bivše Divasice posljednji put nastupale su zajedno 2004 godine. Iako nisu pretjerano razmišljale o ponovnom okupljanju grupe, bivše Divasice trebale bi nastupati sredinom svibnja u Biogradu, na ovogodišnjem Porinu.

"Dosta je neizvjesno, ali ako stignem sigurno ćemo održati taj nastup""

Dok nam je Maja Vučić rekla da se ipak nisu uspjele dogovoriti za taj nastup, zbog putovanja Ivane Husar. Mentorica u showu Zvijezde pjevaju otkrila nam je da još ništa nije sigurno te da nam tu informaciju ne može potvrditi niti demantirati.

"Ništa još nije sigurno, jer sam na putu tada. Dosta je neizvjesno, ali ako stignem sigurno ćemo održati taj nastup", rekla nam je Ivana koja dodaje da ne postoji nikakav razlog zbog kojega se ne bi sastale, s obzirom da nisu u svađi, već da je jedini problem kako uskladiti vrijeme.

Grupa Divas nastala je 1996. godine kada su četiri prijateljice iz dječjeg zbora "Zvjezdice" izdale prvi singl "Sexy Cool", a godinu dana kasnije i prvi album dok je drugi - "Divas" izašao već 1999. godine. Treći i njihov posljednji studijski album, "Bon Apetit", nastao je 2000. godine, a na njemu su gostovale mnoge zvijezde poput Olivera Dragojevića, Matije Dedića i Generala Wooa.

2004. godine, članice popularne ženske grupe odlučile su se rastati. Maja Vučić posvetila se solo karijeri, baš kao Ivana i Marija Husar, dok se Martina Štritof posvetila obitelji.

Pročitajte više