Nakon smrti voditeljice oglasio se njen dečko s kojim se nedavno potukla

Foto: Instagram

LEWIS BURTON, dečko voditeljice Caroline Flack koja je jučer pronađena mrtva u svom stanu, objavio je emotivnu poruku na Instagramu.

"Srce mi je slomljeno, imali smo nešto veoma posebno. Nedostaje mi riječi, u toliko sam boli, toliko mi nedostaješ. Znam da si se sa mnom osjećala sigurno, uvijek si govorila da ne misliš na ništa drugo kad sam ja s tobom. Ovog puta nisam smio biti tamo iako sam molio i molio. Bit ću tvoj glas, obećavam da ću pitati sva pitanja i dobit ću sve odgovore. Ništa te neće vratiti, ali trudit ću se da budeš ponosna svakog dana. Volim te cijelim srcem", napisao je Burton uz njihovu zajedničku fotografiju.

40-godišnja Caroline Flack pronađena je mrtva u svom londonskom stanu, a britanski mediji izvijestili su da je riječ o samoubojstvu. Veza Caroline i Lewisa našla se u fokusu javnosti krajem prošle godine nakon što ga je ona fizički napala zbog čega je i privedena. Nakon toga je izgubila mjesto voditeljice reality showa Love Island, a za nekoliko tjedana zbog tog incidenta se trebala pojaviti i pred sudom.

*Savjetodavnu pomoć suicidalne i depresivne osobe mogu dobiti na više mjesta. U Republici Hrvatskoj postoji nekoliko brojeva telefona za psihološku pomoć:

Tako u sklopu Klinike za psihijatriju Kliničkog bolničkog centra Zagreb djeluje Centar za krizna stanja i prevenciju suicida, u koji se može doći bez najave i uputnice između 8 i 20 sati ili nazvati telefon 01 2376 470 od 0 do 24 sata.

Psihološku pomoć možete dobiti i na Hrabrom telefonu na broju 116 111.

SOS telefon za pomoć suicidalnim i depresivnim osobama ima i udruga Životna linija – 0800 123 123. Stručna pomoć i potpora putem linije dostupna je svakim radnim danom od 10 do 22 sata. Telefonska je linija anonimna i potpuno besplatna za pozivatelje.

Psihološki centar TESA pruža besplatno psihološko telefonsko savjetovanje na broju 01 4828 888 svakog radnog dana od 10 – 22 h.

Hrvatska udruga za prevenciju suicida – HUPS u Virovitici djeluje od 2008. godine te nudi pomoć putem broja 033/721-178

Pročitajte više