Nakon što je Ćorluka iznenada dao otkaz, oglasila se Franka

Foto: Instagram

NAKON što je Vedran Ćorluka napustio funkciju pomoćnog trenera u Lokomotiv Moskvi samo 13 dana nakon što je na nju imenovan te je obrisao društvene mreže, na Instagramu se oglasila njegova supruga Franka Batelić. 

"I tako 24/7. Mama i tata u kondiciji, ljeto 2021.", napisala je Franka uz fotografiju na kojoj Ćorluka hoda za njihovim jednoipolgodišnjim sinom Viktorom. 

Čini se kako mlada obitelj uživa u zajedničkom vremenu koje im je nedostajalo, a Ćorluka je naveo kako Lokomotiv napušta upravo iz osobnih razloga. 

"Nažalost, iz osobnih razloga napuštam trenersko mjesto u Lokomotivu. Hvala svima i sretno u novoj sezoni, ali i u budućnosti", rekao je Ćorluka, a objavio je klub na službenoj stanici.

Podsjećamo, sredinom svibnja Ćorluka je odigrao svoju posljednju utakmicu za ruski Lokomotiv i objavio kraj nogometne karijere te najavio povratak u Hrvatsku, a sreću zbog te odluke nije skrivala njegova supruga Franka.

"Dostojanstveno, kao i uvijek... Zatvoreno je i ovo poglavlje. Budi ponosan i sretan na sve što ostavljaš iza sebe. Jer, spreman si za velike stvari koje je za tebe život pripremio. A sad daj malo dođi doma! Viktor i Oskar te jedva čekaju", poručila je tada pjevačica svom suprugu. 

Pročitajte više