Nakon što su mu fanovi poručili da žele glazbu, Hauser objavio spot s lijepom Mayom

Foto: Press

STJEPAN HAUSER obradio je poznati hit Señorita Camile Cabello i Shawna Mendesa iz 2019. godine. U svojoj izvedbi spojio je violončelo s latino glazbom. 

Videospot za pjesmu snimljen je na plažama Riminija u Italiji, a Hauseru se pridružila i zanosna talijanska glumica tuniškog porijekla Maya Talem. 

Povodom proslave Dana zaljubljenih, glazbenik je najavio da će objaviti i četiri dosad neobjavljena videospota za pjesme It's Not Unusual, Quando, Quando, Quando, Cherry Pink and Apple Blossom White te La Isla Bonita.

Hauser je nedavno na svom Instagram profilu objavio fotografiju s Mayom na kojoj su izgledali vrlo prisno, a uz objavu je bivši član 2Cellosa napisao i kratku poruku: "Voliš li kad te zovem Senorita?" Pratitelji nisu bili oduševljeni njegovom objavom.

"Čovjek se ponaša kao dijete, kao osoba je grozan, ali kao umjetnik savršen'', ''Koliko ti senorina imaš? Previše, čini mi se'', "Ovo je zaista jadno, mi volimo tvoju glazbu, a ne tvoje afere", "Maestro, možemo li slušati tvoju glazbu? A ne gledati ove blesave stvari", "Ponašaš se jako nezrelo, uživam samo u tvojoj glazbi", pisali su pomalo ljutiti pratitelji u komentarima.

Pročitajte više