"Naomi je u stanju ubiti"

ANA SCAVOLINO, bivša domaćica u kući Naomi Campbell, koja ju je optužila za fizički napad, progovorila je o nemilom događaju. Scavolino smatra da je "crna pantera" u svom bijesu sposobna čak i ubiti čovjeka.

"Ona je tako luda da nikad ne znaš kada će puknuti. Bilo što je može baciti u stanje pomahnitalosti."  - kazala je.

Naomi je u trenutku bijesa pogodila služavku mobitelom u glavu, te joj je napravila pet šavova na glavi.

38-godišnja Ana za Naomi kaže kako je psihotično čudovište, te kako izvana može izgledati predivno, ali da je iznutra najgora moguća osoba koju je ona ikada upoznala, te da joj je potrebna psihijatrijska pomoć prije nego opet nekoga ozlijedi ili čak i ubije.

"Znam da sam jako sretna osoba što sam uspijela ostat živa." - pojašnjava.

Naomin napad se dogodio kada je ona poludjela na sluškinju zbog toga što nije mogla naći par hlača, te je nju optužila da ih je ukrala. Ana se ponudila će ih naći te je tvrdila da ih nije ukrala. Kada je pošla na kat pronaći ih, Naomi ju je slijedila i vrištala na nju. Ana je shvatila da ju je uhtio jedan od njezinig napada, te je pokušala mirno pobječi. Sljedećeg čega se sjeća je snažna bol u glavi i mobitel koji pada na pod. Naomi ju je htjela poslati kod svojeg privatnog doktora, da se sve zataška. Ali kako se ona onesvjestila, završila je u bolnici.

Ana optužuje bizarne voćne koktele koje Naomi pije za održavanje svoje vitkosti kao razlog što je ona još više razdraženija nego inaće.

"Ona pije litre tih koktela i skoro da ništa ne jede" - tvrdi Ana.

To nije jedini slučaj Naominih napada. U ožujku 2005. godine Naomi je ošamarila asistenticu Amandu Brack, u prosincu 2004. je otkriveno da je Amie Castaldo, njezina suradnica za odnose s javnošću, imala rasječenu usnicu, te da je izudarana po glavi. Naomi je napala i talijansku glumicu Yvonne Scio, koja ju je usporedila sa Mikeom Tysonom. Naomin glasnogovornik nije želio ništa komentitrati.

N.Be.

Pročitajte više