Naomi priznala da je mobitelom napala pomoćnicu

Na saslušanju u jednom od sudskih sporova koje se vode protiv nje, Naomi Campbell priznala  je kako je sluškinju udarila mobitelom, ali je to, tvrdi, učinila sasvim slučajno i "nije joj ni na kraj pameti bilo ozlijediti pomoćnicu i prijateljicu".

Upućeni u privatni život crne pantere, naravno, ne vjeruju njenim tvrdnjama da je sluškinju pogodila slučajno, jer je nagla narav najpoznatije crne manekenke na svijetu već dugo glavna tema tabloida, ali i njezinih bliskih prijatelja.

Zbog napada na bivšu pomoćnicu Naomi će morati platiti troškove liječenja ozlijeđene i uplašene Ane Scolavino, a očekuju je petodnevni društveno korisni rad te prisustvovanje tečaju kontroliranja ljutnje.

Naomi je, tvrde njezini prijatelji, vrlo eksplozivne naravi, a njezina dugogodišnja ovisnost o kokainu nimalo joj ne pomaže u suzbijanju iste.

Naravno, bijelog praha joj nikad ne nedostaje, ali informacije koje dolaze od njenih "prijatelja" govore o tome kako je manekenka vrlo zaboravna, te često ostane bez potrebne doze, a onda poludi. Krivnju za napad je priznala, a hoće li ikad priznati ljubav prema kokainu?

D.K.
Foto: AFP

Pročitajte više