Narcis Mujkić ljubi 20-godišnju plesačicu Colonije?

OTKAKO je objavljeno da se nakon devet godina brak pjevačice Colonije Indire Vladić Mujkić i poduzetnika Narcisa Mujkića raspada, Narcisa se povezuje s brojnim ženama. Prvo se kao Mujkićeva ljubavnica spominjala 21-godišnja Stella iz Bosne, potom je srpski tabloid Kurir "iz povjerljivih izvora doznao" kako se rastaju jer Indira nije željela sudjelovati u orgijama, zatim je jučer Narcis viđen u šetnji s nepoznatom brinetom, svojom vršnjakinjom, za koju je fotografu dobacio: "Ovo je moja nova djevojka!", da bi Extra u svom novom broju objavila kako je Narcis zapravo u vezi s mlađahnom plesačicom Colonije, 20-godišnjom Sarom Dobranić, koja je na sve to rekla jedino: "Ne želim to komentirati, ništa vam neću reći".

Sara Dobranić, studentica modnog dizajna, bavi se plesom, glumom i manekenstvom, a s Colonijom je surađivala od svoje 17. godine, sve do prošlog petka, kada joj je producent grupe Tomislav Jelić Kameni navodno poslao SMS u kojem stoji kako joj Colonija otkazuje suradnju. Šuška se da je otkaz dobila upravo zbog ljubovanja s Narcisom, koji ovu svoju novu navodnu vezu nije komentirao.

Podsjetimo, da je nakon devet godina brak pjevačice Colonije Indire Vladić Mujkić i poduzetnika Narcisa Mujkića zapao u veliku krizu bilo je očito nakon što se Indiru u posljednje vrijeme po zagrebačkim noćnim klubovima moglo vidjeti u društvu drugog muškarca, s kojim je javno izmjenjivala nježnosti. Riječ je o 36-godišnjem građevinskom poduzetniku Ivanu Papiću. Indira i Narcis Mujkić su krajem ožujka putem svog opunomoćenika Edvina Jurine izvijestili medije i javnost o tome da se sporazumno razvode. Konkretne razloge raskida u priopćenju ne navode, a obznanili su kako će ostati u prijateljskom odnosu.

O bračnom brodolomu Narcis Mujkić je, nakon što se za njega pročulo u medijima, kazao: "Indira nije ništa kriva, ja sam kriv za sve. Nikada nisam bio uz nju kada me trebala. Uvijek sam trčao za poslom i za novcem. Sve sam to radio za nas oboje, ali nisam shvaćao da njoj treba nešto sasvim drugo. Ona svoj posao nikada nije donosila kući, a ja jesam. Bilo kako bilo, nas dvoje ćemo svoje probleme riješiti sami".

Pročitajte više