Nasmijala mnoge: Kći Vitomire Lončar otkrila što se dogodilo nakon objave da ima ADHD

Foto: Facebook

BUGA MARIJA ŠIMIĆ, kći glumice Vitomire Lončar, nasmijala je pratitelje objavom na TikToku.

Naime, Buga je nedavno progovorila o dijagnozi ADHD-a koju je dobila s 28 godina, a sad se našalila na račun reakcija javnosti nakon što je istupila s tom pričom u javnost. "Kad dobiješ 500 pratitelja na Instagramu jer naslov u novinama kaže da imaš dijagnozu", napisala je Buga uz snimku na kojoj pjeva pjesmu P.I.M.P. 50 Centa.

@bugasimic Malo šale na svoj račun nikad ne škodi 😂😁 #fyp #fypシ #adhd #balkan #balkantiktok #iskreno ♬ Original Sound - Unknown

"I don't know what you heard about me...", pjevuši uz smijeh Buga na snimci koja je nasmijala mnoge. "Malo šale na svoj račun nikad ne škodi", dodala je.

"Odahnula sam"

"Bok, ja sam Buga i imam ADHD. Prije par dana dobila sam službenu dijagnozu. F 90.0. Tko bi rekao da tako malo znakova može donijeti toliko olakšanja. Dijagnoza zvuči strašno i kao nešto čemu se ne bi trebao veseliti. Pa ipak - kad sam pročitala službeno da je to to - odahnula sam i nasmijala se", napisala je početkom godine Buga.

"Sad mi se objasnilo tako puno stvari. I mogu se prestati kriviti za puno stvari. A najbolje od svega - sad napokon mogu naučiti i shvatiti kako moj mozak funkcionira i to primijeniti, što znači da će se kvaliteta mog života, posla, odnosa - podići na novu razinu", dodala je.

"Mentalno zdravlje jednako je važno kao ono fizičko. Odlazak na psihoterapiju te ne čini ništa luđim od odlaska na fizioterapiju kad slomiš ruku. I čvrsto se nadam da ćemo uskoro živjeti u društvu koje to podupire i razumije. Da nisi lud ako kažeš - trebam pomoć. Čovjek si", zaključila je još.

Pročitajte više