Nasmiješena Nina Violić gradom prošetala s kavom i cigaretama

S OSMIJEHOM na licu, cigaretama i kavom u ruci glumica Nina Violić prošetala je centrom Zagreba vraćajući se s probe za novu predstavu koju će odraditi na kazališnim daskama ZKM-a. Nina, koja inače rijetko puni trač rubrike, ovaj put je blistala, a iako nije bila odjevena eklektično, kako smo od nje navikli, pozornost slučajnih prolaznika i vječitih špicera itekako je plijenila.

Modna ikona zahvaljujući Borosanama ili...?

Iako je najpoznatija po "isfuravanju" borosana, zagrebačka glumica epitet "ikone stila" zaradila je potpunim ignoriranjem mode, a pomogla joj je i ljubav prema Hreliću te odlično snalaženje po pitanju "modne reciklaže". Kad su svi dotjerani, ona je raščupana, nije joj strano kombiniranje kariranog, prugastog, točkastog i tigrastog, a nekoliko je puta zablistala i u pregači. Mnogi joj "modni gurui" osporavaju stilski značaj, međutim "slučaj borosana" i potpuna vjernost sebi stavljaju je u red s hrvatskim ikonama stila.

Nina za sebe voli reći da se igra s modom i da joj ona nije presudna, što je svakako razlog više da je zovemo "modnom ikonom", jer se one, prema definiciji, ne bi trebale previše opterećivati izgledom.

V.V.
Foto: Damjan Tadić/Cropix

Pročitajte više