Nassfeld - užitak skijanja na vrhunskom snijegu



NAJVEĆA skijaška destinacija u Koruškoj i jedno od najboljih austrijskih skijališta Nassfeld ove godine predstavlja brojna iznenađenja i pogodnosti za svoje goste.
 
Nassfeld je skijalište koje svojim gostima osigurava snijeg tijekom cijele skijaške sezone. Ukoliko nema dovoljno prirodnog snijega, topovi su uvijek spremni za pomoć. Vrhunski snijeg od početka prosinca pa sve do sredine travnja je zagarantiran.

Beskrajno mnogo sunčanih sati, južna strana daje Nassfeldu 850 sunčanih sati tijekom zimske sezone, gomile snijega, široke staze, ugodne planinske kolibe, zabava uz après-ski te ukusna kuhinja na sjecištu triju zemalja, Austrije, Italije i Slovenije - za savršen zimski odmor.

Nassfeld po prvi puta ove zime iznenađuje svoje goste najbržim tečajem jezika u Alpama. Inozemni gosti dobit će kratke lekcije Koruškog jezika u kabinama Millenniumm Expressa, najduže gondole u Alpama. Tijekom 17-minutne vožnje i visinske razlike od 2000 m gostima će na engleskom ili njemačkom jeziku biti prestavljeni koruški termini kao što su "Pfiateich", "Jagatee" ili "Kasnudeln". Skijaši smatraju ovaj tečaj veoma korisnim jer će im pomoći da se lakše snađu na skijalištu i kolibama. "Učenici" će primiti diplomu sa 10 najvažnijih koruških termina ovješenu na svojim leđima pri izlasku iz gondole na zadnjoj stanici Millennium Expressa.



Ski-Movie uz natjecateljsku atmosferu: Stvarna natjecateljska atmosfera stvorena je ove sezone u BMW X-ruti na Zweikofel stazi. Natjecatelj dobiva audio i vizualnu podršku virtualne publike tijekom spusta niz padinu. Publika poticajno plješće i bodri natjecatelja, ovisno o postignutom rezultatu. Video snimka od početka do kraja utrke može se preuzeti sa stranice www.nassfeld.at.
 
Nassfeld Special 4=3, rezerviraj 4 noćenja, plati samo 3

SkiHit Nassfeld Special 4=3 štedi novac: gosti plaćaju tri noćenja, a četvrto je gratis. Ponuda je dostupna od 04.12. do 22.12. 2011. i od 08.04. do 12.04.2012.

Boravite 4 noći, a plaćate samo 3. Rezervacije: nedjelja-četvrtak.4 noćenja u odabranoj kategoriji.

3 dnevna skijaška karta. Besplatan depo skija. Besplatan servis skija.

Nassfeld SkiHit

Velika fleksibilnost i mnogo besplatnih usluga sastavni su dio ovog Nassfeld-SkiHit paketa: gosti mogu birati smještaj u željenoj kategoriji u razdoblju od 3 do 7 dana, a u to je uključen i TOPSKI-Pass za 2 ili 6 dana. Depo skija uključen je u cijenu.

Ova ponuda dostupna je od 03.12.2011 do 24.12.2011 i od 07.01. - 17.03.2012.

Dodatno iznenađenje: Od 03.12. do 24.12.2011., servis skija je besplatan, a od 07.01. - 17.03.2012. košta simboličnih 7 eura.

Pročitajte više