Nastup Lu Jakelić u jedan dan pregledan preko 100.000 puta, skočio na trendingu

Foto: Press/YouTube

NASTUP mlade pjevačice Lu Jakelić u nedjeljnoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato toliko je oduševio Hrvate da je snimka nastupa trenutno druga na YouTube trendingu u Hrvatskoj. Hrvati više od njene transformacije u Severinu gledaju i slušaju tek novi spot bosanskohercegovačke zvijezde Jale Brata za pjesmu Partijam.

Nastup mlade Lu u samo jedan dan od objave pogledan je preko 100 tisuća puta na YouTubeu. Od svih snimki iz ovogodišnje sezone TLZP-a zasad je gledaniji jedino nastup Nede Parmać u "koži" Tereze Kesovije koji ima preko 200 tisuća pregleda. No, s obzirom na to da je ta snimka objavljena prije sedam mjeseci, odnosno prije nego što je emitiranje prekinula pandemija koronavirusa, nema sumnje da će Lu uskoro prestići i taj video.

"Ovo je nevjerojatno kako ju je skinula... Iz sobe čujem pjeva Severina, kad dolazim u dnevni vidim TLZP. Svaka čast, odlična imitacija", "U životu nisam čula nekog da je ovako dobro skinuo glas, ni u jednom showu... Bravo bravo", samo su neki od oduševljenih komentara.

Nastup 26-godišnje Podravke oduševio je i samu Severinu koja joj se ubrzo javila na Instagramu, a njen komentar prikupio je mnoštvo lajkova.

Lu ipak nije odnijela pobjedu u emisiji, već je titulu pobjednice dobila Neda Parmać.

Pročitajte više