Nataša Janjić: Ne razumijem čemu pompa oko moje golotinje!

NA SINOĆ održanoj premijeri filma "Sveti Georgije ubiva Aždahu" sve su oči, ali i kamere, bile uperene u novopečeni javni par - glavnu glumicu Natašu Janjić i njezinog pratitelja Joška Lokasa, koji za razgovor s novinarima nije bio raspoložen. Njezinu golotinju nije htio komentirati, ali zato je Nataša, kojoj je javni istup na premijeri službena dužnost, od svog dragog bila puno rječitija.

"Ne znam zašto se podigla tolika prašina oko moje golotinje, toga toliko danas ima i na filmu, i u serijama, svugdje. ne znam po čemu bi ovo bilo išta posebno", kaže Nataša. Ispričala je i kako njezini bližnji scenu od nekoliko sekundi nisu komentirali jer su navikli na njezin specifični posao. "već sam bila gola u teatru i oni to znaju. Navikli su da je moj posao jednostavno takav, nitko nije ništa komentirao", kaže Nataša koja je zadovoljna kako je odigrala ulogu, a kritike koje očekuje, vjeruje, bit će pozitivne.

Nataša Lokasa službeno uvela u društvo kao bolju polovicu

Tako je Nataša premijeru "Aždaha" iskoristila kako bi Lokasa i službeno uvela u društvo kao svog novog izabranika, iako njihova imena trač stranice pune više od duge godine dana skrivanja. Vijest o njihovoj vezi ekskluzivno je donio Index, a ona se otkrila u nezgodno vrijeme trudnoće Lokasove (bivše) supruge Ivane Sile.



Par se upoznao na snimanju "Mamutice", gdje je Nataša glumila glavnu ulogu, a Lokas bio jedan od producenata. Kako je kuća koja je radila seriju u vlasništvu Lokasovog šogora i brata njegove bivše supruge oboje su dobili otkaz, ali njihovoj ljubavi to nije naštetilo. Tijekom ljeta paparazzi su ih hvatali duž obale, a posebno po otoku Visu, međutim bezuspješno, jednostavno se nisu dali.

Milutin Milošević - novi komad na sceni



Ovih dana su se predomislili i odlučili cijelom svijetu objaviti da se vole, bez pretjeranih istupa, ali dovoljno čvrsto da znamo da misle ozbiljno. Čestitamo. I idemo dalje - osim Nataše Janjić, u filmu "Sveti Georgije ubiva Aždaha" ulogu ima i novi ljubimac ženske populacije, mladi Milutin Milošević, kojeg su srpski mediji već prozvali "domaćim Bradom Pittom", što zbog njegovog privlačnog izgleda, što zbog lepršavog i neozbiljnog stila koji njeguje u pojavi i nastupu. Ulogu Gavrila u "Aždahi" dobio je umjesto Sergeja Trifunovića, koji je originalno u filmu trebao zaigrati, a zbog ove odluke producenti i redatelj mogu samo trljati prste. Koga i ne privuče film, privući će ga glumci, koji su, zadovoljan je redatelj, dali sve od sebe.

Jezična barijera - deplasirana tema

"Razgovarati o jezičnoj barijeri (između srpskog i hrvatskog) za mene je deplasirana tema. Drago mi je da smo počeli sve češće surađivati i želio bih da tako i ostane. Ponavljam uvijek jedno te isto, za dobar film ja bitna i priča i ekipa", kaže Srđan Dragojević, koji je, iako je jedna premijera održana sinoć i u Beogradu, odlučio nazočiti našoj zagrebačkoj.

Pročitajte više