Natjecateljica odbrusila Maji: "Publici se svidjelo, ja sam pobijedila"

Screenshot: Youtube

SLOVENSKI žongler Jakov Bergant otvorio je Supertalent. Žiri je najprije zabavio pričom o tome kako je postao vegan uz oca mesara, a potom i svojim umijećem.

Nakon točke otkrio je Maji da je oženjen te da je svoju suprugu Maju upoznao u hramu. Naime, želio je biti monah, ali ljubav je pobijedila.

Nakon njega na pozornicu je došla ekipa iz judo kluba Gladijator. Nakon izvedenog nastupa svoju su vještinu dokazale na Janku Popoviću Volariću.

"Majo, ubit ću te", zavapio je prije nego što je završio na podu. Maja se pravdala nije mogla poslati Davora Bilmana jer bi on gore prošao. Dobili su četiri da.

U Supertalent se vratila plesna skupina Transform Crew, koja je 2016. godine zauzela drugo mjesto u finalu.

Maju Šuput ostavili su bez teksta, samo im je rekla "vau" nakon nastupa.

"Ovo nam je treća sezona, u tri godine među pet najboljih nastupa koje sam vidio", rekao je Janko.

"Manje od ovog nisam očekivala jer ste me toliko razmazili", dodala je Martina koja je primijetila da svi nose tenisice s imenom plesne skupine.

"Bili ste više nego mrak", rekao je Bilman.

"Vi ste toliko zabavni da bi čovjek s vama otišao direktno na pozornicu i zaplesao", konačno je našla riječi Maja te nahvalila koreografiju prije nego što je stisnula zlatni gumb.

Slaviša Zekić i njegova supruga Gordana došli su pod imenom Hošea i Estera pjevati, ali i pričati o svojoj vjeri. Dok je Slaviša pjevao svoju pjesmu "Isus i ja", Gordana je plesala na pozornici. Zanimljivo je bilo vidjeti da je njihov nastup neke u publici ganuo do suza, dok su ga članovi žirija popratili zabezeknutim izrazima lica.

"Ples mi je bio indiskutabilan, mislim da se djeca u vrtiću tako kreću. Pjesma mi nije bila loša", rekla je Martina.

Janka je zanimalo je li to bila improvizacija ili unaprijed smišljena koreografija, a doznao je da je improvizacija.

"Nije me oduševila pjesma, ali vidi se da neko znanje imate", komentirao je Janko.

"Ono što je zanimljivo, a vjerojatno neće biti drago mojoj kolegici Maji, vaš ples mogao bi se spojiti s njenim pjesmama", rekao je Bilman.

"S druge strane, mislim da je vaš najveći i neosporni talent uvjerenje, pokazali ste snagu svog uvjerenja", dodao je.

"Meni se nije svidjelo ni jedno ni drugo. Neću davati više ovakve komentare. Vidim da ni vama ne paše ovo što ste čuli niti nama paše što smo čuli i vidjeli'", rekla je Maja kad joj je Slaviša rekao da želi istinu.

"Publika je bila na nogama", odbrusila je Gordana, na što su Maja i Martina stisnule X.

Svi članovi žirija rekli su im ne.

"Bog vas blagoslovio i uživajte", poručio je Slaviša na kraju.

Mario Prišlin i Patricia Požgaj su akrobatski rock'n'roll duo. Finalisti su Svjetskog kupa, a od ove godine su i državni prvaci. Od žirija su dobili četiri da.

Damiano Roi dolazi iz Slovenije. Kako je rekao Martini, poluprofesionalno se bavi glazbom, jer nema menadžera i diskografsku kuću, te se odlučio predstaviti na hrvatskom Supertalentu.

Zbog pljeska koji je dobio Damianu su zasuzile oči, a Maja je bila u šoku zbog njegovog talenta te se naježila.

"Nije mi sad jasno, s ovakvim glasom da kažete da nemate menadžera i da pjevate po hotelima, nije mi jasno gdje tu nešto ne štima. Mi smo odavno trebali znati za vas", rekla mu je.

"Ili ste vi fulali sve što ste mogli fulati ili je netko u toj Sloveniji glup. Vi ste za mene apsolutno savršenstvo bili", rekla mu je.

"Imate puno jači glas nego što imate samopouzdanja. Uzmite stvari u svoje ruke i nađite menadžera", poručio je Bilman.

Članovi žirija dali su mu četiri da.

Sljedeća točka dosad je neviđena kod nas. Busty Heart svojim golemim grudima razbija stvari, a na njenom je nastupu čovjek umro. Pravim imenom Susan Sykes, vlasnica je Guinnessovog rekorda, a supertalente diljem svijeta obilazi već više od 10 godina.

Martina joj je gotovo odmah stisnula X, a članovi žirija nisu se baš iskazali kad je Busty ponudila da joj popipaju grudi.

"Bez riječi sam", rekao je Bilman.

"Bez teksta sam", ponovio je Janko.

"Muka mi je", komentirala je Martina.

Maja nije komentirala.

"Svidjelo mi se, ali ne bih htio to ponovno vidjeti", rekao je Davor.

Martina je podsjetila na važnost mamografije za žene iznad 50 i rekla ne, kao i Janko. Zato je Maja dala jedan da.

Senad Ajanović je beatboxer iz Čapljine koji je dobio četiri da od žirija.

Nenad Češković tekstopisac je koji dolazi iz Zagreba, a njegov nastup je teško objasniti. Kad je dobio četiri X-a, natjecatelj je izgubio živce.

"Nisam završio nastup, radi se o gospodinu Halidu Bešliću koji leži u krevetu prije deset godina. Spojio je pjesmu 'Miljacka koju ste čuli na kraju", rekao je natjecatelj.

Kako kaže, glavni je problem što je glazba krenula prerano.

"Ja sam se usrala od straha, ovakvi su ubili Johna Lennona i Versacea", komentirala je Maja.

Emina Bajtarević iz Zenice predstavila se pjesmom Azre "Ako znaš bilo što", a žiri je oduševila svojim neobičnim glasom. Žiri ju je s pozornice ispratio s četiri da.

Žiri je očarala i trbušna plesačica Nikolina Stepić iz Zagreba.

Pročitajte više