Ne može neugodnije: Mislili su da ovo nitko neće vidjeti, a onda su sve objavili na Facebooku

Foto: Reddit/Facebook

SLANJE poruke krivoj osobi može biti neugodno, no ovim se ljudima dogodilo nešto još gore. Oni su svoje sramotne misli i pitanja podijelili sa svim svojim prijateljima.

U većini slučajeva ono što je pogreškom objavljeno na Facebooku trebalo je biti upisano u Google, a možete zamisliti čega je tu sve bilo. Drugi su pak privatne poruke namijenjene jednoj osobi upisivali u kućicu za statuse, a bilo je i onih koji su htjeli jednoj osobi poslati golišavi selfie, a na kraju su ga vidjeli baš svi koji ih znaju.

"Tvojoj mami je jako žao što ti je uletjela u sobu dok si se zadovoljavao, no rekla mi je da ti kažem da svršiš u toaletni papir, a ne u prljavu odjeću. Rosa se opet požalila na to, a nemamo vremena tražiti novu spremačicu", poručio je jedan otac sinu... I svim svojim i njegovim prijateljima.

Jedna je djevojka fotku grudi učitala na Facebook umjesto u poruku.

"Doktor mi je rekao da je to herpes ili nešto. Čirevi će brzo proći, ali rekao je da će se povremeno vraćati. Samo jako svrbi. Već sam pričala s mamom i pomoći će mi oko svega", napisala je jedna žena koja je brzo shvatila što je napravila.

"Kako da ovo obrišem? Neka nitko ovo ne čita", napisala je nakon dvije minute.

Ovaj tata pohvalio se provodom u Las Vegasu, što njegovu kćer nije oduševilo.

"Što je ovo, makni to", poručila mu je.

"Kako da znam sviđam li se curi?" pitao je jedan mladić, a potom objasnio da je mislio guglati, a ne objavljivati na Facebooku.

Ista pogreška dogodila se i ovom nesretniku: "Zašto mi je stolica zelena?"

"Jebeš ovaj posao, samo sam htjela živjeti u Whitefisheu sa svojom obitelji i budućim mužem. Odlazim sutra iz Bozemana zauvijek. Jim Langley, volim te svim svojim srcem i nećeš me ostaviti. Nikad. Hvala ti za lijepe trenutke", dirljiv je status... Koji je netko pogreškom objavio na stranicama Montane.

A tu su i oni koji ne mogu odoljeti kad vide link na pornić na Facebooku i baš ga moraju kliknuti.

"Hej, Ryane, kad klikneš na ta socialcam.com videa to se pojavi na svačijem newsfedu. Hvala bogu da sam ti rekao prije nego što se dogodilo nešto neugodno", našalio se prijatelj s jednim od njih. 

Ovaj mladić imao je nesreću da je link na pornić Seks s majkom vidjela njegova majka.

"Nisam otvorila link, samo sam se pitala što sam to napravila svom sinu da je izazvalo takav komentar", napisala je ona, očito ne shvaćajući da je u pitanju pornić.

Pročitajte više