Ne, ne vidite dvije Rozge: Svi su mislili da su blizanke

Foto: Press/Index/Instagram

PRVA samostalna izložba fotografa Ivana Pavliša okupila je mnoge poznate. Pavliš se tako predstavio u novom fotografskom svjetlu serijom od 13 fotografija s fokusom na modu.

"Svojom prvom samostalnom izložbom htio sam ljudima pokazati svoj dosadašnji stvaralački rad. Ovom izložbom prikazat ću svoj fotografski opus u kontekstu modne i portretne fotografije. U medijskom svijetu mnogi me poznaju pod pseudonimom John Pavlish pa sam se tako i odlučio izložbi dati naziv John Who", rekao je fotograf kojeg su došle podržati brojne poznate osobe domaćeg društvenog života.



Tako je na izložbi bila i pjevačica Jelena Rozga koja se našla na mnogim njegovim fotografijama. Za Index je otkrila kako je sretna u ljubavi sa violončelistom Stjepanom Hauserom, no izazvala je pravu nevjericu kada je stala uz bok TV voditeljici i novinarki Martini Podgorski.

Mnogi su mislili da vide dvostruko, jer poznate dame toliko nalikuju jedna na drugu da ih na društvenim događanjima često i zamijene. Iste frizure, crne haljine... dobro da se i sam Stjepan nije zabunio!

Svi okupljeni mislili su da su se Jelena i Martina dogovorile oko stylinga i frizure, no ispalo je sasvim slučajno. To ih je ipak dobro nasmijalo, pa su se i nekoliko puta zajedno fotografirale i našalile na vlastiti račun. Martina Podgorski nam je pak priznala i kako se ne misli uhvatiti mikrofona osim onog voditeljskog.

Rozga je pak najavila premijeru novog spota "Otrov" je u videu pokazala svoju seksi stranu. Pjesmom poručuje kako žene ne bi trebale oprostiti prevaru - kaže i kako je Stjepan s njom pogledao spot prije nego li je i izašao, tako da je vjerojatno shvatio poruku priče.


Na izložbi su bili i brojni drugi poznati Hrvati

Što je Pavliš snimio došle su pogledati i Mirela Forić Srna, glumac Miran Kurspahić s novom djevojkom arhitekticom Ninom Miom Čikeš, TV voditeljica Ecija Ivušić, zatim modne stručnjakinje Loredana Bahorić i Tihana Harapin Zalepugin, te mnogi drugi.

Pročitajte više