Ne propustite večerašnji koncert Rundek Cargo Tria u Rijeci

RUNDEK CARGO TRIO večeras nastupa u HKD-u u okviru velike proljetne turneje "Plavi avion" kojom uživo predstavljaju istoimeni album. Na prošlom nastupu pred riječkom publikom oduševili su prepunu dvoranu, a sad se vraćaju na isto mjesto kako bi izvrsnoj riječkoj publici otkrili specifičnu koncertnu formulu koja je do sada na svakom koncertu izazvala ovacije.

Koncert se sastoji od dva dijela - u prvom dijelu Trio izvodi skladbe s novog albuma nakon čega slijedi kratka stanka. Drugi dio večeri rezerviran je za niz kultnih pjesama zbog kojeg je Rundek već više desetljeća u samom vrhu regionalne glazbene scene. Album "Plavi avion" svakim koncertom osvaja sve više publike, a njegovu kvalitetu prepoznala je i struka pa je nominiran za diskografsku nagradu  "Porin" u kategoriji alternativnog rocka.

Rundek Cargo Trio uz Darka čine violinistica Isabel te multiinstrumentalist Dušan Vranić. U ovoj postavi nastupaju već više od godinu dana, a nakon proljetne turneje njihov plavi avion leti u inozemstvo put Austrije, Danske, Francuske, Belgije...

Ulaznice za ovaj izuzetan glazbeni doživljaj koncert možete još uvijek kupiti po cijeni od 80 kuna na prodajnim mjestima "Gradina", restoran "Fortunal", TIC Korzo, Dallas music shop i na blagajni HKD-a od 20 sati. Vidimo se večeras na koncertu!

Pročitajte više