Nedavno je rodila, a već izgleda fantastično: Koja je tajna Ane Gruice?

Foto: Facebook

IAKO je rodila prije nepuna dva mjeseca, Ana Gruica izgleda fantastično. No, to se nije dogodilo samo od sebe, već je rezultat napornog rada.

"Zadovoljna!!! 12.dana discipline (ne računajući nedjelju jer sam ručala van režima i par kockica čokolade preko tjedna zbog šećernog deficita) rezultati su vidljivi. Oko 3 kg izgubila, tijelo dobiva formu, stari trbušnjaci se naziru... Eat yourself!", napisala je poznata glumica, koja se nakon poroda posvetila pisanju fitness dnevnika.

Upravo ondje i na društvenim mrežama svakodnevno inspirira žene koje se žele vratiti u formu, a iako je nedavno na društvenim mrežama posvađala mame koje su joj predbacile što vrijeme provodi u teretani umjesto s djetetom, ipak je daleko više onih koje joj pružaju podršku.

Uz upute o prehrani i vježbanju, sa njima je Ana podijelila i svoje fotografije prije i poslije trudnoće, ali i nakon početka vježbanja, a vidljiva transformacija je najbolja inspiracija za početak vježbanja, slažu se njeni fanovi.

 

Zadovoljna!!! 12.dana discipline (ne računajući nedjelju jer sam ručala van režima i par kockica čokolade preko tjedna...

Posted by Ana Gruica on Monday, 12 October 2015
 

Puno prirodnih sokova (jabuka,mrkva,cikla kombinacija). Salata matovilac-rukola kao uzina. I jedan sjajan recept za...

Posted by Ana Gruica on Saturday, 10 October 2015
 

Svakodnevne objave prehrane, vježbi, iskušenja...u pokušaju vraćanja linije nakon poroda!

Posted by Ana Gruica on Thursday, 1 October 2015

Pročitajte više