Nemeš oduševio Big Brothera, ukućane izlupao po stražnjicama bez da su mu riječ prigovorili

NEMEŠU je Big Brother ponudio tajni zadatak kako bi mogao na luksuznom dijelu kuće provesti više vremena, a on je objeručke prihvatio ponudu čak i prije no što je saznao o čemu se radi. BB mu je objasnio kako mora izlupati sve stanare otpada po stražnjici, bez da mu oni to zamjere ili da uopće komentiraju.

Nemeš je po izlasku iz ispovjedaonice okupio svoje sustanare i iznio mi ideju kao bi za BB-a trebali izmisliti pozdrav. Kreativni zavodnik predložio je da to bude sportski pozdrav, što mu je pružilo priliku da svoje stanare udari po zadnjicama. Svojom idejom je oduševio BB-a, koji mu je priredio prave ovacije. Budući da je uspješno obavio tajnu misiju, dobio je četiri pješčana sata za boravak u luksuzu, a vjerojatno će ih provesti s Marijanom.

Svi misle da se Dragana nije uklopila


Za to vrijeme, stanari luksuza razgovaraju o Dragani. Svi su složni da se nije najbolje uklopila te joj uopće ne vjeruju. Soraja je odlučila da se neće živcirati zbog Draganinog ogovaranja, jer, kaže, za dobrim se konjem prašina uvijek diže. Na luksuzu misle kako "princezi" Dragani ne odgovara tempo života u BB showu. Sretni su zbog ostanka na luksuzu, iako su uoči sinoćnjeg Koloseuma bili uvjereni da će izgubiti, jer su umorni i sve ih boli od pedaliranja na sobnom biciklu, što im je tjedni zadatak. 

Pročitajte više