Neodgovorna Tanja Tomić opet na sudu

Bivša RTL-ova voditeljica, a danas zaposlenica Hrvatske gospodarske komore, trebala je u Grosskrotzenburgu pred 700 Nijemaca i Hrvata voditi novogodišnju zabavu, za što je trebala dobiti pet tisuća eura. Biznismen Miljenko Prskalo, organizator dočeka, rekao je tjedniku Arena kako je Tanja dobila pozamašan predujam za taj voditeljski angažman, a na kraju se nije pojavila i tako razočarala goste iz brojnih njemačkih gradova.

Tanja je, navodno, nakon angažmana u Njemačkoj trebala dobiti stalan posao kao radijska voditeljica, za što bi bila plaćena 40 tisuća kuna mjesečno. Kako je već nekoliko dana prije dočeka isključila mobitel, organizator je shvatio da će biti izigran, pa je angažirao pomoć. Prskalo tvrdi kako ga je Tanja molila da joj pomogne, jer nije mogla otplaćivati kredit, a on joj se, kaže, smilovao najviše zbog sina Brune.

Revoltirani organizator ispričao je Areni kako je zbog njenog izostanka osramoćen i ostavljen na cjedilu, a propale su mu i avionske karte te hotelski smještaj za nju i prijateljicu s kojom je trebala doputovati u Njemačku. Prskalo će Tanju Tomić tužiti, te traži svotu od sto tisuća eura kao zadovoljštinu za njeno neodgovorno ponašanje. Čini se kako je Tanja, što god radila, i dalje magnet za skandale i probleme.

D. K.

Pročitajte više