Neoprezna Severina u ultra kratkom kombinezonu pokazala međunožje

SEVERINA VUČKOVIĆ svakodnevno nas iznenađuje nekim novostima. Iako je u posljednje vrijeme u centru medijske pažnje zbog  vjenčanja s riječkim ugostiteljem Slavkom Šajinovićem, Splićanka nas je vratila u stare dane i podsjetila na onu Seve kakva je nekad bila.

Naime, na karlovačkim Danima piva, desetodnevnoj manifestaciji na kojoj je sinoć nastupala, Seve je pokazala više nego što je namjeravala - svoje međunožje. Sve su zabilježili spremni fotografi dok Severina očito nije ni razmišljala kako njezin ultra kratki kombinezon izgleda iz žablje perspektive.

23. Dani piva u gradu na četiri rijeke traju od 28. kolovoza do 6. rujna


Kako prenosi portal Radio Mrežnica, na koncertu popularne pjevačice bilo je posjetitelja svih uzrasta, od malene djece pa sve do umirovljenika. U trajanju od dva i pol sata bez ijedne pauze, Seve je pjevala svoje stare hitove, ali i pjesme sa svog posljednjeg albuma "Zdravo Marijo".  

Na 23. Danima piva u gradu na četiri rijeke, koji traju od 28. kolovoza do 6. rujna, osim Severine nastupala je i Neda Ukraden, Klapa Intrade i Tomislav Bralić, Slavonske lole, Zabranjeno pušenje, a u  preostalih pet dana koncerte će održati: Colonia, Jasmin Stavros, Jelena Rozga, Jole te Maja Šuput.

Pročitajte više