Neovadiol za gustoću kože

Oko 50. godine usporava se hormonska aktivnost u ženskom tijelu, smanjuje se lučenje estrogena i progesterona što utječe i na starenje kože. Promjene se manifestiraju kao gubitak gustoće, koža postaje suša, tanja, manje elastična, a ujedno se mijenja i morfologija lica pošto se smanjuje volumen kožnog tkiva kao i njegova razdioba na licu.

Gustoća kože se smanjuje zbog smanjenja broja kolagenih i elastinih vlakana te zalihe glikana koji ispunjavaju međustanične prostore i imaju važnu ulogu punjenja te zadržavanja vode.

Vichyjeva linija Neovadiol za učvršćivanje kože s patentiranim sastojcima PRO-Xylanetm i isobiolinetm je prva dermokozmetička njega koja djeluje protiv gubitka gustoće kože i ujedno obnavlja građu njenog lipidnog sloja.

PRO-Xylanetm je nov revolucionarni sastojak protiv starenja kože, rezultat sedam godina istraživanja koji udvostručuje količinu osnovnog kožnog tkiva čime povećava gustoću kože i učvršćuje je. Isobiolinetm  potiče obnovu građe lipidnog sloja  koji podupire kožu - ponovno podiže kožno

Redovitom uporabom dnevne njege Neovadiol crte lica, kao i konture vrata, preoblikuju se i ponovno podižu. Istraživanja su pokazala da se nakon četiri tjedna uporabe gustoća kože povećava za 15% dok se opuštenost kože vrata nakon tri mjeseca smanjuje za 13 %.

Liniju Neovadiol predstavljaju dvije dnevne i noćna njega. Dnevna njega postoji u dvije varijante, za normalnu i mješovitu te za suhu kožu.

Pročitajte više