Nepoznati dečko ju spasio od sudara na cesti prema Kaštelima. Javno mu je zahvalila

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

ANONIMNA djevojka poslala je javnu zahvalu dečku koji ju je spasio od sudara na brzoj cesti prema Kaštelima. Poruku je objavila stranica Prometne zgode i nezgode.

"Htjela bih ovim putem zahvaliti momku koji mi je jedini stao na cesti i vjerojatno na taj način prevenirao, inače neizbježan, sudar. Auto mi se pokvario danas iza 4 na brzoj cesti od Solina put Kaštela, kad je najprometnije, i samo san se smrzla. Cijeli dan san pratila vijesti o klizavoj cesti, velikim lokvama i sudarima, i kada sam se našla u toj situaciji, samo sam se ukočila i nisam znala što napraviti", započela je.

"Bok, tila bi se ovim puten zahvalit momku koji mi je jedini sta na cesti i vjerovatno na taj način preventira inace...

Objavljuje Prometne zgode i nezgodeUtorak, 21. studenoga 2023.

"Nisam izvadila ni trokut, samo sam upalila sva četiri i čekala da se netko sudari u mene. Momak je stao sa strane i rekao da odmah izvadim trokut, pokušao ga upaliti i spojit na struju te me na taj način koliko toliko umirio, dok mi netko od mojih nije došao. U svom stresu i panici nisam mu se stigla ni zahvalit kako treba. Nadam se da ćeš ovo objaviti bar da se ovako zahvalim. Jer je malo ljudi kao on i neopisivo sam mu zahvalna", zaključila je.

Pročitajte više