Nered dovodi rap zvijezdu Fredra Starra, supruga Korine Longin

U HRVATSKU nam iz New Yorka stiže grupa ONYX koja je jedna od najintrigantnijih hip hop grupa u svijetu. Po prvi puta u Hrvatsku dolaze Sticky Fingaz te Fredro Starr, frontmen ONYX-a, koji je široj publici poznat kao suprug naše poznate manekenke Korine Longin Starr. Ona je putem Facebooka pozvala sve svoje prijatelje i fanove da dođu na koncert i podrže njezinog supruga.

Korina pozvala sve Hrvate na koncert svog supruga

Veseli ju što će njezin suprug po prvi puta posjetiti njezinu domovinu te rodni grad Zadar. Hip hop spektakl u organizaciji Neki Daniels Medie održat će se u čak pet hrvatskih gradova, Rijeci, Varaždinu, Zagrebu, Zadru i Splitu početkom prosinca. Lijepa Korina je preko Facebooka poslala svim svojim sunarodnjacima poziv na koncert ONYX-a gdje će moći vidjeti kako njezin suprug rastura pozornicu.

Tinejdžerski idoli

Marko Lasić Nered koji će raditi turneju s njima te je ugovorio suradnju s poznatim reperima otkrio nam je kako je došlo do suradnje između njega i njegovih uzora iz tinejdžerskih dana. "Devedesetih godina kad smo mi počinjali sa radom i ulazili u studio, ONYX su bili hit bend te su bili poznati po energiji i najatraktivnijim nastupima.", rekao je Nered. Dodao je da je njihova glazba obilježila devedesete godine.

"U principu do suradnje je došlo preko naših žena"

"U principu do suradnje je došlo preko naših žena, jer je frontmen ONXY-a, Fredro oženio našu najpoznatiju manekenku Korinu Longin koja je dobra prijateljica od moje žene. Njih dvije su pričale o turneji po Rusiji i došle su na ideju kad su već ovdje blizu, da ih povučemo u Hrvatsku, i ja sam se složio. Baš smo se šalili da su žene preuzele menadžment.", komentirao nam je poznati glazbenik suradnju s reperom. Marko je svjestan da će turneja biti zahtjevna, jer se sastoji od pet gradova koje treba proputovati kroz tjedan dana. Otkrio nam je i da čeka da se njegov prijatelj i kolega Stoka vrati iz Sarajeva kako bi dovršili rad na zajedničkom albumu, ali i napravili suradnju s ONYX-ima.

"Bračni život je u redu, pripremamo se na njezino useljenje i sve je lijepo, ja sam jako sretan."

"Bračni život je u redu, pripremamo se na njezino useljenje i sve je lijepo, ja sam jako sretan.", komentirao je on svoj bračni život. Predsjedničke kandidature Alke Vuice i Ante Gotovca su mu zabavne i fora kao dio zabave i showbiza, no smatra da bi ipak trebalo "dati dijete majci", tj. ostaviti politiku političarima. Svinjske grupe se ne boji, barem ne dok od nje ne oboli. U razna proročanstva i smak svijeta ovaj zabavan reper ne vjeruje sve mu je to nerealno.

Pročitajte više