(Ne)savršene ljepotice: 11 cura o čijem se izgledu ne prestaje pričati

Foto: Instagram

LJEPOTA je u oku promatrača, rečenica je koju smo čuli bezbroj puta. Nekome je najljepša žena na svijetu Monica Bellucci, drugi ne mogu odoljeti klasičnoj ljepoti Audrey Hepburn.

Ipak, svim lijepim ženama zajedničke su određene jedinstvene karakteristike koje privlače pažnju, a čak se i znanstvenici slažu da detalji presuđuju kad je riječ o privlačnosti.

Bright Side je napravio popis djevojaka čija je jedinstvena ljepota privukla pažnju cijelog svijeta.

Anok Yai

Fotografija snimljena na jednom festivalu pretvorila je ovu 19-godišnjakinju u zvijezdu. Djevojka tamne boje kože postala je jedna od manekenki Next Modelsa, a potom je potpisala unosni ugovor.

Nyané Lebajoa

Ova dizajnerica ujedno je influencerica s više od 800.000 pratitelja. Ono čime ih je osvojila je sklonost eksperimentiranju s izgledom.

Katarzyna Jujeczka

Primijetio ju je modni agent dok se vozila vlakom, a dosad je ova Poljakinja nosila brojne revije za najpoznatija modna imena kao što su Prada, Calvin Klein i Christian Dior.

Unia Pakhomova

Ruska manekenka već je nosila revije za Gucci, Alexandera Wanga, Balenciagu i mnoge druge. Yunia tvrdi da je postala manekenka kako bi pokazala svima onima koji su tvrdili kako nije za to da su u krivu.

Kseniya Rain

Talentiranu manekenku i umjetnicu prate tisuće ljudi, ne samo zbog njenih fenomenalnih portreta već i zbog njene neobične ljepote.

Maria Oz

Maria se bavi produciranjem kratkih videa, a postala je poznata zahvaljujući Instagramu gdje je prati više od sto tisuća ljudi. Onima koji tvrde da oči povećava Photoshopom, odgovorila je da iste oči ima njen otac.

Willow Hand

Ova 18-godišnja manekenka već je osigurala ugovore s najluksuznijim brendovima među kojima su Prada, Valentino, Chanel, Dolce & Gabbana i Alexander McQueen.

Marjan Jonkman

"Najuspješnija nizozemska manekenka ikad" može se pohvaliti suradnjom sa Saint Laurentom.

Meghan Collison

"Uživam u tome što sam ono što jesam", izjavila je kanadska manekenka Meghan Collison, zaštitno lice Dolce & Gabbanea, Marc Jacobsa, Prade, Valentina, Givenchyja i Louisa Vuittona.

Tsunaina

Manekenka iz Tibeta privukla je pažnju na Londonskom tjednu mode, a mnogi joj predviđaju svjetsku slavu.

Ellia Sophia

Njen izgled izaziva mnogo pažnje i polemike, no za magazin Vogue nema dileme - Ellia je za njih jedno od najvećih otkrića s modnih pista.

Shudu Gram

Jedina je s ove liste koja zapravo ne postoji, nego je riječ o vrlo uspješnom 3D modelingu. Svi koji su vidjeli njene slike na Instagramu slažu se da je teško povjerovati da ta žena ne postoji.
 

Pročitajte više