Nestala iz javnosti: Gdje je Ruža Janjiš, pobjednica druge sezone The Voicea?

Foto: Press

THE VOICE Hrvatska se nakon nekoliko godina pauze vratio na male ekrane s novim kandidatima, ali i većinom novim žirijem.

Prva pobjednica showa Nina Kraljić predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu 2016. godine, a otada gradi svoju pjevačku karijeru.

Druga pobjednica Ruža Janjiš, čija je mentorica bila Indira Levak, nestala je iz javnosti.

"Ovo je nevjerojatno! Još uvijek sam pod dojmom, ali mogu reći da sam jako sretna. Uistinu se radujem svemu što sada slijedi - suradnji s Universal Music, stvaranju glazbe i ovom novom periodu u mom životu", rekla je nakon pobjede.

"Čitav The Voice je nezaboravno iskustvo, stekla su se nova prijateljstva, zbilja su svi divni ljudi. I od srca hvala svima koji su mi pružali podršku!" zahvalila je svojim fanovima.

Osim glasom, Ruža je publiku osvojila i svojom tužnom pričom. Majku nije upoznala, a o njoj i njenom bratu Marku brinuli su se baka i otac. Kad je otac preminuo, baka je preuzela brigu o djeci. U ratu se obitelj iz Odžaka u BiH preselila u Sloveniju, a potom u Hrvatsku. Ruža je studirala na Prehrambeno-tehničkom fakultetu u Osijeku.

Posljednji put se na društvenim mrežama oglasila prije točno godinu dana, a kad su je prijatelji pitali gdje je, odgovorila je da je u Grazu. Tamo joj, kako je otkrila tijekom showa, živi dečko. Prije dvije godine prestala je surađivati s bendom Babylon, a nastupala je i u akustičnom duu The Brown Bunny.

Pročitajte više