Netflix se srušio čim je izašao dokumentarac o Meghan i Harryju, fanovi se razljutili

Screenshot: YouTube

GLEDATELJI Netflixa razljutili su se jer se streaming platforma srušila baš u trenutku kada je na njoj objavljena nova dokumentarna serija Harry & Meghan.

Prve tri epizode serije trebale su biti objavljene u 8 ujutro u Velikoj Britaniji. Obožavatelji kraljevske obitelji s nestrpljenjem su čekali prvu polovinu dokumentarne serije kako bi vidjeli dosad neviđene fotografije princa Harryja i Meghan Markle te imali pogled na privatni život para. 

Zaštekao Netflix

Međutim, obožavatelji nisu mogli učitati seriju, pa su se požalili na društvenim mrežama. "Izgleda da se Netflix srušio ili ne može ispuniti zahtjeve", "Zaglavio sam na 10 posto učitavanja. Ajmo, Netflixe", pisali su tviteraši. Slično se dogodilo i kada su u srpnju objavljene nove epizode Stranger Thingsa. 

Seriji se predviđa veliki uspjeh

Ova serija će Meghan i Harryju donijeti zaradu od 112 milijuna dolara i predviđa se da će biti jedna od najgledanijih dokumentarnih serija koje je Netflix objavio. Prije objave dokumentarca Harryja su pitali zašto su odlučili podijeliti svoju priču.

"Nitko ne vidi što se događa iza zatvorenih vrata. Morao sam učiniti sve što sam mogao kako bih zaštitio svoju obitelj", rekao je za magazin People.

Pročitajte više