Neven Ciganović: Severina mulja oko svojih plastičnih operacija!

"PRIMJER osobe koja mulja s operacijama je Severina, a imam ih još...", kaže Neven Ciganović, iskusni hrvatski plastičar. Također, Neven je dao svoj sud o nekim drugim, ako ne istaknutim, onda popularnim pripadnicima društvene scene - Katarini Radivojević i Josipu Radeljaku Dikanu. Oboma im je preporučio da se što prije uhvate plastike, Dikanu zbog novih, još mlađih potencijalnih ljubavnica koje bi logično trebale useliti na Cvjetni nakon Lambaše, a Katarini iz jednostavnog, očitog razloga - da si karijeru "preseli" na jedan sasvim novi nivo.

"Katarini Radivojević, glumici iz serije “Najljepše godine” jer je rekla da se ne bi operirala ni mrtva. Drago mi je da je samouvjerena, ali sam siguran da bi joj operacija dobro došla u karijeri. Lifting bih ipak darovao Dikanu da može naći još mlađe cure i odmah početi u vrtićima s predškolskom dobi", ispričao je Ciganović za Večernjak, kada su ga njegovi novinari upitali kome bi darovao plastične operacije.

"Kažu da sam bolje izgledao prije operacija"


A dotaknuo se Ciganović i sebe: "Kažu da sam bolje izgledao prije operacija. To je bilo jako davno pa me zanima tko nije bolje izgledao s 20 godina manje", kaže Ciganović i najavljuje da zasad ne planira nove korektivne zahvate na svojem tijelu. A vruću temu plastičnih operacija i korekcija ponovo je otvorila i hrvatsko-talijanska starleta Nina Morić, koja unatoč činjenici da sve više nalikuje na Michaela Jacksona, a ne Ninu Morić, svoje plastike i dalje negira. "Koje operacije?", mrtva hladna je sa spuštenim silikonima u obrazima ispalila našoj novinarki kada ju je upitala za posjete estetskom kirurgu.

Alex Grdić: Moj kirurg je napravio fantastičan posao!



Iskrenija od Morićke bila je Aleksandra Grdić, koja je još jednom javno pohvalila svojeg kirurga. "Ja se nikad nisam sramila što sam napravila jednu operaciju na grudima. Moj je doktor napravio remek-djelo i jako sam zadovoljna. Plastiku ne krijem i nemam razloga govoriti da mi je dečko s grudima napravio ovo ili ono. To je smiješno", kaže Grdićka, koja smatra da hrvatske starletice i zvjezdice još uvijek češće kriju svoje operacije, nego što ih priznaju.

Pročitajte više