Nevena Rendeli na rubu živčanog sloma: "Izgleda kao idila je l' da?"

Foto: Instagram

NEVENA Rendeli Vejzović pokazala je fanovima kako izgleda njezin boravak s djecom na moru i koliko je jedna fotografija drugačija od stvarnog stanja stvari.

''Žene na rubu živčanog sloma, tako se zove ovogodišnje ljetovanje. A izgleda kao idila je l' da?'', napisala je popularna voditeljica ispod fotke na kojoj s trudničkim trbuščićem pozira s jednom od kćerkica i pretrpanom torbom uz hashtag ''Tata preuzmi''.

Na tisuće lajkova prikupila je simpatična fotka u samo nekoliko sati, a mnoge su se majke poistovjetile s opisanom situacijom.

''Isto me čeka s ove moje dvije'', ''Ljetujem sama s blizankama uskoro, bit će zanimljivo'', ''Sve znam, ali reći ću ti realno, samo čekaj sljedeće ljeto'', ''Ja sam planirala tri tjedna sa svojima, a vratili smo se nakon jednog'', samo su neki od komentara mnogih žena koje su razumjele situaciju u kojoj se nalazi mlada mama.

A da joj je uskoro neće biti lakše govori i činjenica da će za nekoliko mjeseci stići još jedna beba u sretnu obitelj i to treća malena curica.

Pročitajte više