Nezaposleni muškarac ugradio silikone kako bi dobio posao pa postao predmet sprdnje

Screenshot: YouTube

MUŠKARAC koji nije mogao pronaći posao ugradio je silikone jer je smatrao da žene imaju više mogućnosti za zaposlenje.

30-godišnji Kinez Ho mislio je da će mu ugrađivanje silikona otvoriti nove poslovne prilike, pa je postao predmet sprdnje na internetu.

Da stvar bude još gora, novac za operaciju bolnicu u gradu Changsha je posudio (oko 40 tisuća kuna), a kad se vrtio kući u ZhuZhou, njegova obitelj bila je u potpunom šoku, piše Daily Mail.

"Ne mogu vam reći kolike sam dane provela plačući u svojoj sobi", rekla je njegova majka.Nezadovoljna njegovom životnom odlukom, obitelj je natjerala Hoa da ukloni implantate, prije nego ih je i stigao iskušati na razgovoru za posao.

Čitava priča za nesretnog Hua dobila je  još lošiji nastavak. Naime, u bolnici su ga uvjerili da grudi otplaćuje u ratama, a sad pozive od bolnice dobiva svakodnevno i nakon uklanjanja implantata te je na rubu živaca.

"Ho je imao potres mozga kad je imao tri godine i otad ima problema sa sluhom. Slabo se sporazumijeva s drugima", rekla je majka navevši kako su ga u bolnici iskoristili. "Punoljetan je i potpisao je dokumente te sam snosi odgovornost za svoje postupke", poručili su iz bolnice.

Pročitajte više