Nezasitna Pink: Nakon razvoda najviše mi nedostaje mužev penis

NAKON razvoda svjetske zvijezde (kao i naše domaće) vole, prije ili poslije, progovoriti o razlozima kraha dojučerašnje idilične zajednice, o svojim bivšim supružnicima i o poukama koje su izvukli iz bolnog iskustva. Da, najčešće je to tako, ali ne i kad je riječ o pjevačici Pink koja nikad nije marila za stereotipe i slijepo se držala svojeg gesla: "Živo mi se jebe za sve".

Zapravo, njezin prvi "poslijerazvodni" intervju nije ni mogao zvučati drukčije. "Neopisivo sam voljela penis svojeg muža. Bio je tako lijep. Nedostaje mi", rekla je 29-godišnja pjevačica, čiji je singl "So What" poharao američke top-ljestvice.

Također je dodala: "Jako sam sretna što mogu sve svoje osjećaje prenijeti u stihove. Inače, vjerujem da bih već bila pacijentica neke mentalne ustanove. 'So What' je pjesma o ljutnji, frustraciji, slomljenom srcu. Mnogo pjesama s novog albuma je, zapravo, o Careyu".

Penis i kao glavni krivac razvoda

Horoskopska Djevica, pravim imenom Alecia Beth Moore, za motorista Careya Harta udala se 2006. na plaži na Kostariki. Upoznali su se 2001. u Las Vegasu, a četiri godine kasnije ona je njega zaprosila na utrci u Mammouth Lakesu. Kriza u braku nastupila je prošle jeseni kad je Harta optužila da ju je varao, dok je ona bila na turneji. U veljači su se rastali i podnijeli zahtjev za razvod. Tad je njezina agentica Michele Schweitzer objasnila da je njihov brak gotov, "no njihovo prijateljstvo nikada nije bilo snažnije". Nakon zadnjeg intervjua može se pretpostaviti da je to u prijevodu značilo: ne žive više zajedno, ali se povremeno poševe. Očito više nije tako pa mu Pink poručuje preko medija da želi još. Ili?

E.D.
Foto: Guliver/Getty

Pročitajte više