Nicky nakratko zasjenila Paris

IAKO njezina starija sestra Paris zahvaljujući amaterskim porno snimkama ipak privlači više medijske pažnje od nje, i Nicky Hilton došla je na naslovnice tabloida. Nicky se naime, baš kao svojevremeno Britney Spears, udala u Las Vegasu u sitne noćne sate.

20-godišnja nasljednica lanca hotela Hilton, Nicky (desno na fotografiji), udala se u nedjelju u tri ujutro u kapelici maštovito nazvanoj "Las Vegas Wedding Chappel", a izabranik njezinog srca je 13 godina stariji njujorški broker Todd Andrew Meister.

Na svadbi se pojavila i Paris Hilton sa svojom prijateljicom Bijou Phillips, glumicom i pjevačicom, a prisutna je bila i glumica Tara Reid.

Glasnogovornik Nicky Hilton potvrdio je informaciju o vjenčanju, te dodao kako se ne radi o "braku u stilu Britney Spears", nego o dugotrajnoj vezi punoj ljubavi.

Podsjećamo, Britney se nedavno nakon pijane noći udala u Las Vegasu za svog prijatelja iz djetinjstva, ali taj brak je poništen u rekordnom roku.

No, budući da su i Nicky Hilton i Todd Andrew Meister milijunaši, za očekivati je da će njihov brak ipak potrajati nešto dulje od braka Britney Spears i njezinog bivšeg muža, koji je siromašan u odnosu na slavnu pjevačicu.

Pročitajte više