Nicole Kidman na naslovnici Voguea: Divno je kad u tebi raste novi život!

"ŽELITE li ga dotaknuti", pitala je Nicole Kidman ekipu na setu koja se našla kako bi snimila editorijal za naslovnicu američkog modnog časopisa Vogue. Zatim je položila ruku na donji dio svog trbuha i osjetila "kako dodiruje nabreklu lubenicu". "Bilo je to samo neko udaranje", rekla je 40-godišnja australsko-holivudska glumica Nicole Kidman, koja se nedavno povodom skorašnjeg rođenja prvog djeteta fotografirala za naslovnicu Voguea. Snimanje je bilo smješteno u baru na vrhu hotela Ritz-Carlton u Battery Parku. Kao što i pristoji jednoj trudnici, Nicole je za vrijeme snimanja bila okružena najzdravijom i najsvježijom hranom kako se "beba ne bi bunila protiv snimanja". Pored svega, cijelo joj je vrijeme pod nosom stajao pladanj s raznovrsnim voćem osim jagoda, na koje je alergična.

Ekipa koja je boravila na setu o Kidman je rekla: "Nevjerojatno koliko je ta žena vitka s obzirom da je u sedmom mjesecu trudnoće. Zamalo da nismo uopće povjerovali kad su nam rekli da je trudna, a kamoli da bi trebala roditi za dva mjeseca", prepričala je ekipa na snimanju. Nicole Kidman oduvijek je bila poznata po strastvenom obožavanju glume i rada s ostalim glumcima i redateljima. Njezina su usta uvijek puna hvale za mnoge s kojima je ostvarila neke svoje najbolje filmske uratke, a takvih je bilo pregršt. Osim toga, poznata je i kao "ona koja obožava gradski beton" što je, pretpostavlja se, fascinacija iz mlađih dana, jer njezina rodna Australija je sve samo ne zbijene zgrade omeđene umjetnim parkovima i "plastičnim" drvećem.

"Osjećam se ugodno kad sam okružena biljkama"

Međutim, u posljednje vrijeme, što je i za očekivati, lijepa glumica uglavnom govori o životu na selu. "Nedavno sam bila u državi Tennessee gdje sam samo sjedila i promatrala okoliš. Tamo smo nekoć imali farmu, na kojoj je veći dio zauzimao veliki vrt prepun povrća. To je bio put za koji sam mislila da mi je suđen. Moja je majka uvijek nešto petljala po vrtu tako da se i danas osjećam vrlo ugodno kad se nađem okružena biljkama. Mislim da je to lijep hobi i ta "mekoća" Tennesseea je nešto najdivnije u mom životu, pogotovo kad se sjetim životinja kojima sam bila okružena - jelenima i puranima", nostalgično će Kidman. Iako glumica već ima dvoje djece, koju je posvojila kad je bila u braku s "pošandrcalim" glumcem Tomom Cruiseom, kaže kako je imati svoje biološko dijete ipak nešto posebno. "Kad sam prvi put vidjela otkucaje srca djeteta koje raste u meni, počela sam plakati. Nisam mislila da ću u svom životu doživjeti iskustvo te vrste. Volim tu nepredvidivu prirodu, jer osjetiti kako u mom tijelu raste jedan novi život je nešto neopisivo lijepo. Ne vjerujem u priče da su bitne godine za trudnoću, mislim da je važno kako se čovjek osjeća i u skladu s time korača stazama života kako najbolje zna i umije."

"Trudnoća je moj blagoslov"

"Moja sestra ima četvero djece i često mi je govorila kako je trudnoća vrijeme kad nekom nevjerojatnom energijom privlačite ljude oko sebe. Bila je u pravu. Sve njezine riječi danas imaju smisla i to u nekoj zajednici koja je predivna", rekla je Nicole. "Možete se boriti sa životom. Možete se migoljiti i grčiti te reći kako nešto nije pravedno. Meni je drago što sam nekako kroz vrijeme naučila sve to ostaviti po strani i pustiti život da ide svojim tijekom bez previše opterećivanja. Upravo zbog toga moram priznati kako dana puno lakše primam svu ljubav oko sebe i isto tako je pružam na puno drukčiji način. Tako da je trudnoća moj blagoslov u životu i prvi put vjerujem u onu - suđeno je!",  rekla je glumica Nicole Kidman koja će zajedno sa suprugom, pjevačem Keithom Urbanom, u kolovozu postati majka svog prvog biološkog djeteta.

L.V.
Foto: Style.com

Pročitajte više