Nicole Kidman opovrgnula trač da ima rak dojke

ZLOČESTI tabloidi ne biraju sredstva kako bi povećali tiražu pa su nakon brojnih izmišljotina o ljubavnim aferama rastavljene glumice objavili i gadan trač o njenom zdravlju

Kako su je nakon toga počeli nazivati prijatelji i novinari Nicole je odlučila dati službenu izjavu u kojoj objašnjava da je potpuno zdrava i tvrdi da je afera stvorena nakon njenog redovnog kontrolnog pregleda u klinici Los Angelesa.

Liječnici su prošlog mjeseca obavili pretrage i ustanovili da joj ništa ne fali, a glumica je iskoristila priliku poručiti svim ženama kako je potrebno redovno obavljati pregled grudi i napraviti mamografiju kako bi na vrijeme otkrile početak moguće bolesti.

Slučajnost je htjela da će Nicole 1.ožujka primiti nagradu Fonda za borbu protiv raka za svoj doprinos u prikupljanju sredstava za borbu protiv opake bolesti.

Ona se inače osjeća odlično što dokazuje blistavim izdanjem na svjetskim premijerama svog novog filma "Cold Mountain" i priprema se za učešće u novim projektima.

Uskoro počinje snimati triler "Interpreter" uz prvu dozvolu za ulazak kamera u sjedište Ujedinjenih Nacija i "Bewitched" u kojem će se pojaviti u komičnoj ulozi.

Pročitajte više