"Nicole Kidman se zbog previše botoksa pretvara u šišmiša"

VODEĆI američki "botoks majstor", dr. Martin Braun, komentirao je jednu od najljepših i najpoznatijih holivudskih glumica i nazvao ju "entuzijastičnim korisnikom" koji, prema njegovim riječima, više nema mjeru kad su u pitanju korekcije u izgledu. "Nicole ubrizgava botoks dva ili tri tjedna prije velikog događaja, pa na crvenom tepihu  uvijek izgleda zamrznuto i čudno", poručio je doktor na konferenciji plastične kirurgije u Queenslandu.

"Izgleda kao šišmiš, a koliko je pretjerala, najviše se vidi na dodjeli Oscara - Nicole plače, ali ništa se ne miče", rekao je dr. Martin Braun, ističući slavnu glumicu kao jedan od najgorih primjera korištenja botoksa. "Žene koje dolaze u moju ordinaciju često kažu kako ne žele izgledati kao Nicole Kidman. Smatram da te osobe, s obzirom na novac, ugled i moć koju imaju, dobivaju prilično loše medicinske savjete", kaže Braun.

Na Nicole Kidman okomila se i dr. Gabrielle Caswell, također stručnjakinja za botoks: "Pretjerala je, posebice na čelu. Trenutno ga ne koristi, vjerojatno zbog trudnoće, a to se najbolje vidi na novim snimkama na kojima joj se zapravo konačno vratila mimika lica". Holivudska diva tako je zbog svog izgleda bila središnja tema predavanja, a stručnjaci su analizirali svaku boru i mišić na njenom licu te zaključili kako, ukoliko za nekoliko godina želi izgledati atraktivno, hitno mora prestati s omiljenim joj "sportom".

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više