Nicole Scherzinger uplovila u svijet mode

NICOLE SCHERZINGER, pjevačica popularne grupe Pussycat Dolls, mikrofon će nakratko zamijeniti poziranjem pred objektivom fotoaparata, ali ovoga puta za novac, a ne slavu.

Nicole će pozirati fotografima slavne modne agencije Wilhelmina

Zgodna je crnka, uz snimanje svog prvog solo albuma, našla još jedan način kako da što prije preboli prekid s vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom. Potpisala je ugovor s modnom agencijom Wilhelmina International, za koju su već radile neke njezine slavne kolegice, poput Fergie, Beyonce, Katherine Heigl, Ciare, Zoe Saldane i Alexandre Richards.

Sklapanje posla proslavljeno je na holivudskom partyju u organizaciji Francesca Coste, dizajnera modne kuće Calvin Klein, na kojem su pjevačici društvo pravile Kate Bosworth, Penelope Cruz i Kellan Lutz.

"Uvijek sam o sebi mislila najgore i bila sam si vrlo ružna"

"Kao tinejdžerica bila sam vrlo sramežljiva i pomalo čudna. Uvijek sam se osjećala kao ružno pače i smatrala sam se ružnom sve dok nisam počela pjevati u bendu", izjavila je tridesetjednogodišnja pjevačica za američke medije. "Tek sam tada otkrila kako prava ljepota dolazi iznutra i da svaka žena ima to u sebi. Svaka žena može biti lijepa, samopouzdana, jaka i seksi", dodala je Nicole.

Pročitajte više