"Nije mi ostalo puno": Popularni YouTuber preminuo s 33 godine

Screenshot: YouTube

POPULARNI YouTuber, poznat pod nadimcima Total Biscuit i Cynical Brit, preminuo je u dobi od 33 godine nakon iscrpljujuće borbe s rakom.

Britanski YouTuber i recenzent igara John Bain imao je preko 2,2 milijuna pretplatnika na svom YouTube kanalu, no prestao je recenzirati igre početkom svibnja kad je bilo evidentno da gubi bitku s teškom bolešću.

Njegova supruga, Genna Bain, objavila je vijest o njegovoj smrti na Twitteru, uz pjesmu Love Constant Beyond Death, Francisca de Quevede.

Bain je često kritizirao mnoge popularne igre, a fanovi na Redditu slave ga kao zagovornika indie developera, koje je podržavao kroz snimke i podcaste.

2014. godine dijagnosticiran mu je rak crijeva, a godinu dana nakon, objavio je kako je terminalan, s obzirom na to da se proširio na jetru i druge dijelove njegovog tijela.

Prije tri tjedna na Redditu je objavio kako se povlači jer više nije reagirao na kemoterapiju, a u podužoj objavi objasnio je kako mu vjerojatno "nije ostalo još puno".

Nakon tužne vijesti, mnogi se od njega opraštaju na društvenim mrežama, a samo na Redditu od jučer mu je posvećeno više stotina objava.

Pročitajte više