Nikad ljepša Janet Jackson u publici US Opena

ČINI se da je dobra stara Janet konačno završila s problemima u prehrani - njena nova, vidno mršavija figura odaje da se pjevačica vratila plesu i sportovima, pa novu figuru ponosno pokazuje u javnosti, u ovom slučaju na otvorenju teniskog turnira US Open. Iako je u publici bila jedna od najvećih zvijezda, pa je fotografa oko nje bilo sasvim dovoljno da nahrani ego, Janet već duže vrijeme nema hit, pa se fanovi pitaju - kad će nekadašnja r'n'b kraljica opet u studio?

Prije samo nekoliko mjeseci Janet Jackson izazivala je podsmijeh gdje god bi se pojavila, zahvaljujući činjenici da se udebljala nekoliko desetaka kilograma. Doista, bilo je teško povjerovati da jedna od najboljih plesačica među estradnim zvijezdama, čije se koreografije danas naveliko kopiraju, ne može ni skočiti a kamoli ponoviti korake koji su je proslavili prije 20-ak godina.

Dolaskom na US Open, Janet je pokazala kako se radilo tek o fazi - opet je u top formi, što se potrudila i pokazati u izazovnom sportskom izdanju.

"Nisam mogla vjerovati kolika sam bila! Izbjegavala sam zrcala, nisam mogla prihvatiti da sam se potpuno izobličila", priča Janet danas o danima kad je novinske stupce punila zahvaljujući prekomjernoj težini. Ipak, i danas u medijima ne boravi zbog glazbe - hit "Don't Stop (All Nite)" njezin je posljednji zapaženi plasman na svjetskim top listama, pa se obožavatelji nadaju kako je očigledni procvat u privatnom životu naznaka da bi se nešto spomena vrijedno moglo dogoditi i na glazbenom polju.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više