Nikad prežaljeni ljubavnici iz "Igre prijestolja" uhvaćeni u zagrljaju

Foto: Instagram

PRVA sezona hit serije "Igra prijestolja" upoznala nas je s najzgodnijim parom serijala, a sada su se ljubavnici s malih ekrana opet našli. I to u Parizu.

Glumica Emilia Clarke u nagrađivanoj je seriji prava žena zmaj Daenerys Targaryen, a ljubavna priča između njezinog lika i Jasona Momoe i danas je jedna od onih o kojima se priča. Khal Drogo ratnik je koji je osvojio ženska srca, a iako je njegov lik ubijen u prvoj sezoni, nikada nije prežaljen.

Sada su se bivši ljubavnici s malih ekrana opet susreli na pariškom modnom tjednu. Emilia je objavila nekoliko fotografija na svojem Instagramu i skupila hrpu lajkova obožavatelja. Izgleda da su se bivši kolege jako dobro zabavljali jer bilo je tu puno smijeha i zagrljaja, a iako u stvarnom životu ne izgleda poput Daenerys, osmijeh nije mogla skriti. Baš kao ni on.

Inače, što se tiče privatnog života, Momoa je u dugogodišnjoj vezi s Lisom Bonet (bivšom suprugom Lennyja Kravitza), a koliko se zna, Emilia je slobodna žena iako je se neko vrijeme povezivalo s kolegom sa seta Kitom Haringtonom. Kako god, izgleda kako su se njih dvoje jako dobro zabavili su Parizu.

Kolege su inače snimili prilično vruće seks scene u prvoj sezoni, pa evo malo podsjetnika ;)

Pročitajte više