Nika-Sanja Grupković: Indexova Kraljica maturalne večeri 2009.

INDEXOVA velika potraga za ovogodišnjom Kraljicom maturalne večeri je okončana. Pobjednica je regularnim glasovima posjetitelja Indexa odabrana među 10 finalistica, koje su ušle u uži krug izbora. Najviše glasova osvojila je Nika-Sanja Grupković iz Zagreba, maturantica Klasične gimnazije, koja se na izbor odlučila prijaviti nakon što je vidjela kako se provela prošlogodišnja kraljica.

Pobjednicu očekuju brojne nagrade - dan u beauty centru Božica (koji će se pobrinuti za savršenu frizuru i make up), haljina poznate dizajnerice Matije Vuice te cipele Ledenko. Na maturalnu večeru pobjednica, kao što to i priliči Kraljici, odlazi u luksuznoj limuzini tvrtke Limuzine.hr, a Index će se potruditi da svaki korak pripreme, kao i vrhunac proslave, bude zabilježen našom kamerom!

Tijekom čitavog glasanja bilježeni su i neregularni glasovi (više desetaka glasova netom otvorenih profila, u malom razmaku vremena, s iste IP adrese). Sinoć između 23 i 24 primljeno je više od stotinu takvih glasova. Svi neregularni glasovi su poništeni.

 

I.M.
Foto: Goran Perešin/Index

Pročitajte više